ОКСАМИТОВА ГРЕЦІЯ 12.09.2014

12.09.2014 

 

 

 

 

ОКСАМИТОВА  ГРЕЦІЯ

АПАРТ ГОТЕЛЬ 10 НОЧЕЙ

ТЕРНОПІЛЬ-СОФІЯ-САЛОНІКИ-ПІВОСТРІВ ХАЛКІДІКИ-МЕТЕОРИ-ТЕРНОПІЛЬ

1-й день. Збір групи в 06.00. Розміщення в автобус євро класу. Виїзд з Тернополя. Зупинка на вечерю в перед кордоном. Проходження Україно-Румунського кордону. Переїзд територією Румунії і Болгарії.

 2-й день

 Ранкове прибуття на півострів Халкідікі DionysosStudios 2*+ )

Відпочинок на морі. Ніч в готелі

2-й – 11 – й дні. Відпочинок на морі. Харчування  на базі сніданків!!!

Невеличкий літній курорт Ханіоті (Ханіоті) являє собою спокійне і вельми живописне селище, розташован на першому пальці півострова Халкідікі, всього в 60 хвилинах їзди від Північної столиці Греції-міста Салоніки.

Це райське містечко полонить красою своїх пейзажів, найчистішим морем і багатою рослинністю.

Відпочинок в Ханіоті здатний задовольнити потреби навіть найвибагливіших мандрівників. Тут розташовано безліч готельних комплексів, що надають повний спектр необхідних туристичних послуг.

Як правило, в останні місяці літнього сезону, в Ханіоті проводиться традиційний фольклорний фестиваль, куди з’їжджаються національні колективи з усієї Греції. Якщо вам пощастить опинитися тут саме в цей час, з упевненістю можна сказати, що ця відпустка виявиться яскравою.

В цілому, відпочинок в Ханіоті досить спокійний і  дозволяє в повному обсязі насолодитися чистою морською водою і ласкавими променями сонця. Для любителів активного відпочинку, тут так само знайдеться безліч розваг, що включають всілякі морські види спорту, верхову їзду, піші прогулянки, а також відвідування сусідніх селищ Пефкохорі і Поліхроно, дістатися до яких можна орендувавши мотоцикл, квадроцикл або автомобіль.

12-й день. Сніданок. Виїзд в Україну. Прибуття в Тернопіль.

 

Вартість програми на дорослого  385 Є, дитина до 12 років з батьками 165 Є

***оформлення Грецької Шенгенської  візи та медичної страхівки – 55 Є(дорослий),дитина до 18 р(25 євро). Програма передбачає 10 ночей в Греції на півострові Халкідікі. Харчування ВВ(сніданки)

P.S. В туристів є можливість вибрати готель по класифікації, вартість прораховується при бронюванні туру.

Print Friendly, PDF & Email