ЄВРОПЕЙСЬКЕ ТРІО КРАКІВ – ПРАГА – ДРЕЗДЕН 23.03.2019

23.03.2019

 

 

 

 

 

ЄВРОПЕЙСЬКЕ ТРІО

КРАКІВ – ПРАГА -ДРЕЗДЕН

1-й день.Збір групи в 17.00. Розміщення в автобус євро класу. Місця   розписані згідно попереднього запису. Виїзд з м. Кам’янець Подільського. ( перекуска (домашні харчі )). Проходження Україно – Польського кордону. Переїзд територією Польщі.

2-й день.  Ранкове прибуття в Краків. Сніданок ( снеки + теплий напій ).

Оглядова екскурсія. Можливо відвідання аквапарку ( за бажанням. Транзит в Чехію. Прибуття в Прагу. Поселення в готель. Вечеря. Ніч в готелі.

3-й день. Сніданок. Оглядова прогулянка Старим Містом Прага та Празьким Градом.  Вільний час. Пішохідна екскурсія “Прага – місто легенд” – вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вуличка, Вацлавська площа, Карлова вулиця. … Всього й не перелічити! Усю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима …

Відвідання Пражського ЗОО. Відвідання музею іграшок ( за бажанням ).

Повернення в готель. Вечеря. Ніч в готелі.

4-й день. Сніданок. Виїзд в Німеччину ( Саксонія ). Прибуття в Дрезден. Прогулянка Старим Містом. Відвідуємо Дрезденську Картинну Галерею. Колись маленьке слов’янське рибальське селище Дреждяна протягом століть зросло та перетворилось на одне з найкрасивіших міст Європи. Сьогодні Дрезден – це прекрасні замки, витончені церкви і палаци. Він знаменитий прекрасною архітектурою і художніми скарбами. «Флоренція на Ельбі» – так ще триста років тому назад охрестили Дрезден.
Знайомство з містом розпочнеться з прогулянки СТАРОЮ ЧАСТИНОЮ ДРЕЗДЕНА.  Театральна площа та Дрезденська Опера, бароковий палацовий ансамбль Цвінгер та резиденція династії Веттинів в стилі ренесанс, церква Богородиці Фрауенкірхе та тераса Брюля – «Балкон Європи» та звичайно ДРЕЗДЕНСЬКА КАРТИННА ГАЛЕРЕЯ.

Обід ( снеки ) на набережній Ельби. Вільний час на сувеніри.

Виїзд в Україну близько 20.00.

5-й день. Перетин кордону. Сніданок. Транзит територією України. Прибуття в Кам’янець Подільський.

 

Вартість складає 155 Є.

У вартість входить:

  • переїзд автобусом Євро класу по маршруту.
  • супровід гіда-керівника групи.
  • 2 ночі в готелях з сніданками (3-4 особи / номер ).
  • екскурсії: Краків, Прага, Дрезден.
  • сніданки + вечері.
  • подарунок від фірми-організатора, сувеніри-магніти.
  • вхід в Дрезденську Галерею та Замковий Музей.
  • вхід в Пражський ЗОО.
  • напої в автобусі під час туру.

 

 

Print Friendly, PDF & Email