Осінній відпочинок для школярів ! 26.10.2014

26.10.2014

 

 

 

 

Осінній відпочинок  для школярів !

Тернопіль – Кошіци – Попрад Бешенева – Братіслава – Відень – Будапешт – Тернопіль

1-й день. Збір групи в 21.30. Розміщення в автобус євро класу. Місця розписані згідно попереднього запису. Виїзд в 22.00 з м. Тернопіль. Переїзд до Ужгорода. Перетин Україно-Словацького кордону.

2-й день.  Прибуття в Словаччину у місто Кошици. Друге за величиною місто Словаччини. Місто Кошице було обрано культурною столицею Європи 2013 року. Під час екскурсії (~ 1,5 год.) Ви побачите всі головні визначні пам’ятки історичного центру міста: собор св. Єлизавети, найбільший собор Словаччини та східної Європи, каплицю св. Михайла, готичну вежу дзвіницю Св. Урбана, знаменитий оперний театр, міську Ратушу, костел Єзуїтів, романську церкву. Також смачно пообідати, адже словацька традиційна кухня задовольнить справжніх гурманів, до того ж різноманітність страв вдало поєднується з їх ціною.

  Після обідню пору переїзд дом. Попрад. Поселення в готель. Відпочинок з дороги. Вільний час. Для бажаючих  пропонуємо оздоровитися в Розважальному комплексі “Aquacity” Попрад www.aquacity.sk.  Повноцінний відпочинок вам пропонує центр “Aquacity” Попрад. Вода в його басейнах круглий рік прогрівається до температури +30/+38 градусів. Для вас діють 13 критих та відкритих басейнів, безліч водних атракціонів, дитячі майданчики, сауна, бар та кав’ярня. Відкрито також велнес-центр з інгаляційними кабінетами, лікувальними масажними ваннами і сніжною печерою (орієнтовно 16 євро-дорослі, 12 євро — діти).  У вільний час (для бажаючих можливість прогулянки центром міста Попрад, відвідання ресторанчиків та пабів). Ніч в готелі.

 3-й день.  Сніданок. Переїзд до м.Бешенова. Пропонуємо відвідати Термальний комплекс Бешенова. Курорт надає цілорічний відпочинок і лікування в прекрасній обстановці в оточенні Низьких Татр.

Термальний курорт Бешенева пропонує відпочинок на протязі цілого року у відкритих басейнах з геотермальної водою і водними атракціонами, у критих басейнах з чистою Водою з підігрівом, і звичайно Веллнесс центр і Релaкс Центр. Підходить для всіх вікових групдітей.www.aquapark-besenova.com. (длядітей -14 є, дорослий -19є/3 год).Вечірній переїзд в готель у м.Братіслава. Вільний час. Для бажаючих можливість прогулянки столицею Словаччини. Ніч в готелі.

4-й день.  Сніданок. Ранній виїзд в м.Відень. Для бажаючих почнемо знайомство з столицею Австрії – Віднем з автобусної екскурсії центральною частиною міста. Ви познайомитеся  з найбільшими пам’ятками історії та архітектури різних епох і стилів. Гості побачать ансамбль Площі Марії Терезії, розкішні будівлі Віденської Опери, Парламенту та Ратуші, будівлі-близнюки Художнього та Історичного музеїв, пам’ятники Моцарту, колишні імператорські виїзні двори, імператорський двір Хофбург. Час на обід.А після Запрошуємо дітей та дорослих в парк розваг ПРАТЕР. www.prater.at. Близько 17.00 виїзд у м.Будапешт(Угорщина). Поселення в готель. Ніч в готелі.

5-й день. Сніданок. До вашої уваги пропонуємо відвідати критий аквапарк та термальні басейни «Aquaworld». http://www.aqua-world.hu/ . Час на обід. Після обідню пору – виїзд в Україну. Пізнє прибуття в Тернопіль.

Вартість програми на  – 185 Є- BB

У вартість програми включено:
– Проїзд автобусом єврокласу;

– Проживання в готелі  3 ночі на базі 3***;
– Сніданки(швецький стіл) згідно програми;
– Екскурсії згідно програми без вхідних квитків;
– Медичне страхування;
– Супровід представника туристичної фірми

Додатково оплачуються:  
–  Додаткові факультативні екскурсії за програмою;

• Страхування – 40 грн .;

• Особисті витрати

• Курортний збір

• Консульський збір 35euro; + 42 грн. Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору: пенсіонери, діти до 18 років за договором про спрощення візового режиму (оплачують тільки 42 грн.). ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВИ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

ВАЖЛИВО:

1. Доплата за одномісне розміщення + 80евро / тур – стандартні дати;

2. * – ~ 30 euro – доплата за виїзди на святкові дати, просимо уточнювати при бронюванні;

4. Фірма залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні;

5. Фірма залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг;

6. ФІРМА НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗА РОБОТУ МИТНИХ І ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА КОРКИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ;

 

За більш детальною інформацією просимо звертатися за телефонами:

+380966551991, +380673512674

info@riotour.com.ua

 

ДЯКУЄМО ВАМ

ЗА ВИБРАНИЙ ВІДПОЧИНОК

З НАМИ!!!!!

Print Friendly, PDF & Email