АВІА ТУР В АВСТРІЮ ТА СЛОВАЧЧИНУ 13.03.2020

13.03.2020

 

 

 

 

АВІА ТУР В АВСТРІЮ ТА СЛОВАЧЧИНУ

Тернопіль –  Братислава – Відень – Парндорф -Тернопіль

1-й день. Збір групи в 05.00. Виїзд з м. Тернопіль. Трансфер в міжнародний аеропорт. Переліт. Прибуття в Словаччину. Поселення в готель. Пропонуємо екскурсію Старим Містом Братислава,  під час якої нас чекають Михайлівські ворота, що збереглися з 14-го століття, Францисканський монастир, де почалася писати більш ніж 400-річну історію династії Габсбургів в Угорському королівстві, Архієпископський палац, в якому був підписаний мирний договір з Наполеоном, Стара Ратуша, будівля Королівської Придворної Палати, де проголосували за скасування кріпосного права, будинок першого університету на території Словаччини, Собор св. Мартіна, де коронували королів і королев з династії Габсбургів.  Вільний час на шопінг. Повернення в готель.

Ніч в готелі.

2-й день.   Сніданок. Для бажаючих продовження програми в Братиславі, або шопінг по хорошим цінам , які бувають лише в Outlet центрах та Mall. У вас можливість гарно приодітися в одному з найбільших Outlet Європи – Parndorf. https://parndorffashionoutlet.com/ru/ Повернення TAX FREE безпосередньо на місці.

Повернення в готель.

Ніч в готелі.

3-й деньСніданок. Пропонуємо екскурсію в столицю Австрії – м. Відень. Під час оглядової екскурсії  Ви знайомитеся з пам’ятками, які знаходяться в межах бульвару Кільце, включаючи Собор Св. Стефана. Ви побачите двори комплексу зимової резиденції Габсбургів Хофбург, площу Св. Михайла, знамениті кав’ярні Central і Demel, пішохідну вулицю Кольмаркт . А після відвідин Собору Св. Стефана Ви подумки перенесетеся в 16-й – 17-е століття.

Столиця Австрії славиться не одним різдвяним ринком, на якому панує атмосфера свята, веселощів, розваг. Різдвяна ярмарка представлятиме кращі вироби декоративно-прикладного мистецтва і ця вся творчість разом з розвагами буде в чудовій і дуже теплій атмосфері.

 

 Повернення в готель. Ніч в готелі.

4-й день.  Сніданок. Ранковий виїзд в аеропорт. Переліт. Трансфер у Тернопіль.

Вартість програми  – 265 Є.

 

Print Friendly, PDF & Email