ГІРСЬКІ ЛИЖІ І ТЕРМАЛИ В СЛОВАКІЇ 16.01.2015

16.01.2015

 

 

 

 

ГІРСЬКІ ЛИЖІ І ТЕРМАЛИ В СЛОВАКІЇ

Тернопіль – Ліптовський Мікулаш – Ясна – Бешенова – Тернопіль

1-й день. Збір групи в 21.30. Розміщення в автобус євро класу. Місця   розписані згідно попереднього запису. Виїзд з м. Тернопіль. Переїзд до Ужгорода.

2-й день.  Прибуття в Словаччину. Поселення в готель в м. Ліптовський Мікулаш. Відпочинок з дороги. Відпочинок в  аквапарку «Татраландія».

 Аквапарк Татраландія є найбільшим аквапарком у Словаччині і одним із найбільших у Центральній Європі. Знаходиться за 2 кілометри на північно-захід від центру Ліптовського Мікулашу, на північному березі водосховища Ліптовська Мара. Побудований на термальному джерелі, з якого б’є вода з глибини понад 2,5 кілометри з постійною температурою 60,7 градусів Цельсія.

На території аквапарку є тринадцять басейнів, вісім з них працюють круглорічно, три з яких – повністю критих. Температура води в басейнах різна, максимум до 38 градусів Цельсія. У А.Т. є 29 водних гірок, 9 з яких працюють круглорічно. www.tatralandia.skПовернення в готель. Ніч в готелі.

3-й день.  Сніданок. Відпочинок в горах в національному заповіднику – ЯСНА. (Гірські лижі, сновборд, ковзани) Курорти Татр привабливі поєднанням гідного сервісу й прийнятних цін. Добре розвинена інфраструктура. До послуг гостей – криті та відкриті басейни, тренажерні зали, прокат лижного спорядження, дискотеки, ресторани, бари. Близько 20:00 повернення в готель. Для бажаючих пропонуємо про дегустувати Словацьку традиційну кухню, яка задовольнить справжніх гурманів, до того ж різноманітність страв вдало поєднується з їх ціною. Відкрийте для себе своєрідність словацької кухні і пивоварні традиції Чехії.  Ніч в готелі.

4-й день.  Сніданок. Продовження відпочинку в горах. Близько 17:00. пропонуємо відвідати Термальний комплекс « Бешенова». Термальний курорт Бешенева знаходиться в курортному селищі в 12 км від міста Ружомберок. Курорт надає цілорічний відпочинок і лікування в прекрасній обстановці в оточенні Низьких Татр.

Термальний курорт Бешенева пропонує відпочинок на протязі цілого року у відкритих басейнах з геотермальної водою і водними атракціонами, у критих басейнах з чистою Водою з підігрівом, і звичайно Веллнесс центр і Релaкс Центр. Підходить для всіх вікових груп. www.aquapark-besenova.com .Повернення в готель. Ніч в готелі.

5-й день. Сніданок. Ранковий виїзд в Україну. По дорозі зупинка на шопінг.

Вартість програми на  – 195 ЄBB, діти у супроводі дорослих отримують знижки.

Оформлення Шенген візи та медичної страхівки – 40 Є( по даній програмі в туристів є можливість отримати багаторазову довгострокову туристичну Словацьку візу!!!!!!!!!)

Print Friendly, PDF & Email