Вихідні в Словаччині + Мульти Шенген Віза 27.03.2015

27.03.2015

 

 

 

 

Вихідні в Словаччині  +  Мульти Шенген Віза

Попрад – Стара Любовня – Бешенева – Кошице

1 день. 7:30 – збір групи .8.00 виїзд з Тернополя/Львова. Перетин україно-словацького кордону. Переїзд в м Попрад. Поселення в готель. Вільний час. Ночівля.

2 день 8:00 – Сніданок. Переїзд в Стару Любовню (вх. квиток дорослий 7 Є, дитина до 12 років – 4 Є). Величний древній замок Любовня, побудований в 1292 році за ініціативою угорського короля Ондрея Третього, протягом кількох століть служив твердинею, що стоїть на сторожі спокою на північних торгових шляхах. Історія замку нерозривно пов’язана зі знатними угорськими та польськими дворянськими прізвищами. У різний час любовних вшанували своєю присутністю королі Зигмунд Люксембурзький і Владислав Другий і королева Марія. У середині 17 століття в сховищах замку були заховані коштовності польської корони – діадема, скіпетр і держава, а також королівська мантія …Вільний час. Пропонуємо факультативну екскурсію в парк «Нествіль» (дорослий- 15євро / чол., Діти до 12років – 10 євро). Назва парку «Нествіль» було створено шляхом з’єднання двох слів – Нест і Вілль, тобто «гніздо» і «село». Це точний англійський переклад назви села, яка розмістилася в 5 кілометрах від міста Стара Любовня, у Словаччині. Це село згадувалася ще в письменах 1286. Виставка парку Нествіль відроджує історію і традиції села, де знаходилася фабрика з виробництва спирту. Найстаріший із збережених лікеро-горілчаних заводів Словаччини був побудови ще в середині XVIII століття, розміщувався він саме тут, в Старій Любовні. Всіх бажаючих чекає також дегустація віскі та інших фірмових напоїв, а також фірмовий магазин, де Ви зможете придбати алкогольну продукцію. Повернення в Попрад. Повернення в готель. Ночівля.

3 день. Сніданок . Спішська Собота – пропонуємо невелику екскурсію в унікальну історичну частину Попрада. Відчуйте міцний дух і серце міста.А тепер ми з Вами відвідаємо Татранську Ломніцу, де Ви зможете зробити неймовірні фото на тлі красивих пейзажів Високих Татр. Вільний час. Переїзд в Татраландії (10 €) -громадний комплекс з діючих круглий рік ареалів водних розваг в Словаччині, Чехії та Польщі – «Aquapark Tatralandia» (дорослий – 19 євро, діти до 12 років – 17 євро – 3 ч.). Водне блаженство для кожного. Повернення в Попрад. Ночівля.

4 день Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в м Кошице – друге за величиною місто Словаччини. Місто Кошице був обраний культурною столицею Європи 2013 року. Під час екскурсії (~ 1,5 ч.) Ви побачите всі головні визначні пам’ятки історичного центру міста: собор Св. Алжбети, найбільший собор Словаччини та східної Європи, каплицю Св. Михайла, готичну вежу дзвінницю Св. Урбана, чумну колону, знаменитий оперний театр , міську Ратушу, костел Єзуїтів, романську церкву. Вільний час для шопінгу. Повернення на Україну.

Виїзд заплановано 27.03.2015 р.

Вартість програми – 135 Є/ос.

Шенген віза + візовий центр + страхівка додається – 55 Є/ос. Діти та пенсіонери – 20 Є

Print Friendly, PDF & Email