BELLA ITALIA 23.07.2015

23.07.2015

 

 

 

 

BELLA ITALIA

БУДАПЕШТ- о.ХЕВІЗ –ВЕНЕЦІЯ -БЕЛЛАРІА-РІМІНІ –ФЛОРЕНЦІЯ -САН МАРІНО і навіть РИМ

+ 7 ночей на побережжі Італії

1-й день. Збір групи в 18.00. Розміщення в автобус євро класу. Виїзд з Тернополя. Зупинка на вечерю на Закарпатті. Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд територією Угорщини.

2-й день. Проїзд центральною частиною міста Будапешт. Коротка зупинка.

 12.00 -13.00 – прибуття на термальне озеро Хевіз. Розміщення в готелі. Відпочинок з дороги. Вільний день на курорті.

Овіяне легендами, чудотворне озеро Хевіза. А саме згідно з давньою легендою, Пресвята Діва, відгукнулася на молитву няні-селянки, яка хотіла вилікувати від хвороби паралізовану дитину. З волі Пресвятої Діви з землі вирвалося цілюще джерело. Від теплої води і гарячої грязі народженої в надрах землі озера худеньке, виснажене тільце дитини повністю прийшло в норму. Ця легенда народилася за часів Римської імперії, а дитиною, про яку говорить легенда, був ніхто інший, як імператор Східного Риму Флавій Теодосій, який в 391 році оголосив християнську релігію державною релігією своєї імперії. А народжене молитвою джерело і сьогодні живить унікальне для всього світу хевізьке озеро та зцілює ослаблених людей.

Лікувальне озеро Хевіз є найбільшим у світі природним біологічно активним термальним озером, що приносить свіжість душі і тілу.
Озеро розкинулося на площі 4,4 гектари та живиться джерелом води, що б’є з 38-метрової глибини, воно містить сірку, радон і мінеральні речовини. Завдяки високій потужності джерела, вода в озері повністю оновлюється протягом 48 годин. Вода озера в рівній мірі багата розчиненими в ній речовинами або в речовинами в газоподібному стані, що забезпечує сприятливі властивості, містить вуглекислоти, сірку, кальцій, магній, гідрокарбонати в злегка радіоактивній лікувальній воді. Особливої згадки заслуговує дно озера, яке покриває товстий шар радіоактивної лікувальної грязюки.

Ніч в готелі.

3-й день. Cніданок. Виселення з готелю. Переїзд транзитом через Словенію.

Близько 17.00 – 18.00 прибуття на побережжя Італійської Адріатики в містечко Белларіа. Розміщення в готелі 3* на побережжі ( 50-100 м. до моря). Вечеря. Відпочинок на морі.

3-й-10- й дні.

Відпочинок на морі. Харчування в готелі НВ ( сніданки та вечері)

Під час перебування на побережжі Італійської Адріатики відпочиваючим пропонуються екскурсії в Сан Маріно, Флоренцію, Венецію та Ріміні а також у відпочинково – розважальний комплекс Мірабіландія mirabilandia.it , а хто забажає можна й на день до РИМУ

10-й день. Сніданок. В обідній час виїзд до Венеції. Паркування автобуса в містечку Сан-Дона-ді-Пьяве( Венеція аутлет центр) Для бажаючих факультативна екскурсія у Венецію. 21.00 – Вечірній виїзд в Україну.

11-й день. Перетин Угорсько-Українського кордону. Пропонуємо завершення подорожі відпочинком на Закарпатті( термальний комплекс). Ніч в готелі в м. Берегово.
12-й день. Повернення в Тернопіль.

Вартість програми 455 Є. ***оформлення Шенгенської  візи та медичної страхівки – 40 Є(дорослий),дитина до 18 р(15 євро).

Вартість факультативних екскурсій під час відпочинку в Італії  : САН МАРІНО, ФЛОРЕНЦІЯ, ВЕНЕЦІЯ, РІМІНІ, МІРАБІЛАНДІЯ складає 55 Є /особа.

Print Friendly, PDF & Email