Термали та гірські лижі в Словаччині 26.01.2023

26.01.2023

 

 

 

 

Термали та гірські лижі в Словаччині

 

 Ліптовський Мікулаш – Ясна – Бешенова – Кошице 

 

1-й день. 07.00 – збір групи . Виїзд з Тернополя. Зупинка на сніданок в Українських Карпатах. Перетин Україно – Словацького кордону. Переїзд в м. Ліптовський Мікулаш. Оглядова екскурсія. Вільний час. Поселення в готель в курортному регіоні Демановської Долини. Hilson Jasna & Wellness https://hilson-jasna-wellness-apartment.stayinslovakia.com/ru/ Ночівля.

2-й день.  Сніданок. 10.00 – Переїзд в Татраландію  – величезний термальний комплекс з діючих круглий рік ареалів водних розваг в Словаччині, Чехії та Польщі – «Aquapark Tatralandia». Водне блаженство для кожного.  https://www.tatralandia.sk/en/   . Повернення в Ліптовський Мікулаш. Прогулянка містом. Відпочинок в готелі. Ночівля.

3-й день Сніданок.  10:00 – Переїзд в Бешенева. Термальний курорт Бешенева пропонує відпочинок на протязі цілого року у відкритих басейнах з геотермальної водою і водними атракціонами, у критих басейнах з чистою Водою з підігрівом, і звичайно Веллнесс центр і Релaкс Центр. Підходить для всіх вікових груп.  https://www.besenova.com/en/
Повернення в Ліптовський Мікулаш. Відпочинок в готелі. Ночівля.

4-й день.  Сніданок. 10.00. Відпочинок на гірських лижах в Ясній. https://www.jasna.sk/
Факультативно пропонуємо відвідати Ясну. Відпочинок в горах в національному заповіднику – ЯСНА.  Курорти Татр привабливі поєднанням гідного сервісу й прийнятних цін. Добре розвинена інфраструктура. До послуг гостей – криті та відкриті басейни, тринажерні зали, прокат лижного спорядження, дискотеки, ресторани, бари.  Словацька традиційна кухня задовольнить справжніх гурманів, до того ж різноманітність страв вдало поєднується з їх ціною. Відкрийте для себе своєрідність словацької кухні і пивоварні традиції Чехії. Ночівля.

5-й день. Сніданок. 09.00.  Виселення з готелю. Переїзд в м Кошице – друге за величиною місто Словаччини. Місто Кошице був обраний культурною столицею Європи 2013 року. Ви побачите всі головні визначні пам’ятки історичного центру міста: собор Св. Алжбети, найбільший собор Словаччини та східної Європи, каплицю Св.Михайла, готичну вежу дзвінницю Св. Урбана, чумну колону, знаменитий оперний театр , міську Ратушу, костел Єзуїтів, романську церкву. Вільний час для шопінгу. Повернення на Україну.

Вартість програми – прораховується індивідуально.

Проїзд по маршруту : ТЕРНОПІЛЬ – ЯСНА – БЕШЕНЕВА – КОШІЦЕ – ТЕРНОПІЛЬ
Трансфери по місцях відпочинку
Проживання в готелі Hilson Jasna & Wellness – 4 ночі + сніданки
Туристичний збір
Супровід водія / гіда по маршруту
Допомога при оформленні Go pass.

Print Friendly, PDF & Email