ГІРСЬКІ ЛИЖІ І ТЕРМАЛИ В СЛОВАЧЧИНІ 06.03.2020

06.03.2020

 

 

 

 

  ГІРСЬКІ ЛИЖІ І ТЕРМАЛИ В СЛОВАКІЇ

Тернопіль –Попрад- Татранська Ломніца – Тернопіль

ВИСОКІ ТА НИЗЬКІ ТАТРИ

1-й день. Збір групи в 15.00. Розміщення в автобус євро класу.  Виїзд з м. Тернопіль. Переїзд до Закарпаття , поселення в готелі . Ніч в готелі.

2-й день.  Сніданок. Виїзд. Проходження кордону. Прибуття в Словаччину. Поселення в готель 3* в м. Попрад (Високі Татри)Відпочинок з дороги.

Відпочинок в горах Татранська Ломніца  та в  аквапарку «Авка Сіті». Аквасіті – знаходиться в місті Попрад прямо біля підніжжя Високих Татр. Водний парк є центром розваги та відпочинку і в 2007 році цей центр був нагороджений престижною оцінених World Travel Awards в категорії “Самий екологічний центр у світі”. Геотермальна вода містить понад 20 різних видів мінеральних речовин витікає з глибини 1300 м і використовується як джерело тепла та енергії для всієї території парку. Перевагою є те, що він працює цілий рік, у ньому є плавальні басейни виготовлені з нержавіючої сталі і вода очищається за допомогою УФ променів.

http://www.aquacityresort.com. Повернення в готель. Ніч в готелі.

3-й день.  Сніданок. Відпочинок у Високих Татрах. Високі Татри ідеально підходять для відпочинку з сім’єю або великою компанією: для кожного знайдеться заняття до душі. Новачки можуть взяти уроки у досвідченого інструктора, просунутих лижників зацікавлять широкі слаломні траси, а хтось захоче промчати санним спуском довжиною 2,5 кілометра. Найцікавіші місця для катання – Татранска Ломніца і Штрбске Плесо.

Взимку Високі Татри – справжній рай для любителів зимового відпочинку. Тут можна займатися всіма видами зимового спорту – гірськими та біговими лижами, сноубордом, біатлоном, стрибками з трампліна, альпінізмом. Найбільш відомі гірськолижні центри Високих Татр: Татранська Ломніца, Штребське Плесо, Подбанске, Новий Смоковец і Старий Смоковец.Штребське Плесо (1400-1840 м) по праву вважається кращим високогірним курортом у Високих Татрах. Курорт розташований в мальовничому місці на березі однойменного гірського озера.

Повернення в готель. Ніч в готелі.

4-й день.  Сніданок.  Виселення з готелю. Переїзд в м Кошице – друге за величиною місто Словаччини. Місто Кошице був обраний культурною столицею Європи 2013 року. Ви побачите всі головні визначні пам’ятки історичного центру міста: собор Св. Алжбети, найбільший собор Словаччини та східної Європи, каплицю Св.Михайла, готичну вежу дзвінницю Св. Урбана, чумну колону, знаменитий оперний театр , міську Ратушу, костел Єзуїтів, романську церкву. Вільний час для шопінгу. Повернення на Україну.

Вартість програми на  1 особу – 210 ЄBB.

 

Print Friendly, PDF & Email