🇮🇹Рим і Ватикан різдвяний авіа тур 14.01.2022

 14.01.2022

 

 

 

 

AVIA TOUR z RioTour

РИМ & ВАТИКАН

1-й день. Ранковий виїзд в міжнародний Аеропорт.  Проходження кордону. Коротка зупинка на обід та прогулянку. Трансфер в аеропорт. Реєстрація. Виліт. Прибуття в аеропорт Риму.  Трансфер в апарт готель, що знаходиться в  центрі Риму в околиці Ватикану. Короткий відпочинок з дороги. Знайомство З Римом Площа св.Петра, замок Ангела, площа Навона, Пантеон, пяцца Іспанії, фантани ді Треві. Повернення в готель. Ніч в апарт готелі.

2-й день.  На бодай побіжний огляд усіх святинь і пам’яток Вічного міста може піти не один тиждень. Якщо ж треба вкластися у кілька днів, то найперше варто побувати у Ватикані та чотирьох Папських базиліках, помолитися біля мощей апостолів Петра і Павла, піднятися Святими Сходами, оглянути Колізей і Пантеон, пройтися туристично-мистецькою площею Навона, спробувати справжню італійську піцу чи місцеве морозиво . Духовна та культурна програма в РИМІ та ВАТИКАНІ. Ніч в апарт готелі.

3-й день. Пропонуємо продовжити перебування в Римі на оглядовому екскурсійному автобусі, який проїзджає всі визначні місця Старого Риму.  Вільний час на шопінг у Римі. Повернення в апарт готель. Ніч в апарт готелі.

4-й день.  Собор святого Петра та зустріч з Папою Франциском (загальна аудієнція на площі святого Петра) Трансфер в аеропорт. Виліт. Виїзд в Україну.

 

14 – 17 Січня 2022
3 НОЧІ В ГОТЕЛІ 3 *
☕ 3 сніданки
✈ авіапереліт
трансфер з Тернополя до аеропорту і назад
супровід керівника групи по програмі
старий Рим
⛲ римські фонтани та Площі
Ватикан + аудієнція з Папою + музеї Ватикану
дегустація Італійської кухні

Вартість подорожі – 365€

 

Print Friendly, PDF & Email