Вікенд тур “ЗИМОВА ТРАНСІЛЬВАНІЯ” 23.02.2018

23.02.2018

 

 

 

 

Вікенд тур “ЗИМОВА ТРАНСІЛЬВАНІЯ”

СІНАЯ – БРАН – БРАШОВ

 

1-й день. Збір групи в 05.00. Виїзд до Україно- Румунського кордону. Зупинка на каву в м. Чернівці. Проходження кордону. Транзитний переїзд територією Румунії. Зупинка на обід в національному румунському ресторані (обід 7 Є)  Переїзд в Гірську місцевість Румунії в м. Брашов. Нас чекає незабутня екскурсія по «Румунському Зальцбургу» – містом Брашов. Це один з найкрасивіших середньовічних міст Румунії. Його шарм, підсилений гармонійним поєднанням готики, ренесансу та романського стилів, зачаровує і дарує прекрасні спогади про місце, в якому зупинився час. Ніч в готелі/апартаментах в центрі міста.

2-й день.  Сніданок.  Пропонуємо відвідати екскурсію  резиденцією королівської сім’ї Румунії, відвідування одного із найбільш неповторних музеїв Європи – замку «Пелеш», шедевру архітектури і мистецтва. Тут можна побачити, як кристали Мурано ніжно виблискують у витончених люстрах, як німецькі вітражі плавно переходять в стіни з іспанської шкіри, як фарфор і слонова кістка найтоншої роботи створюють розмаїття стилів і підкреслюють багатство смаку…

Доповнити колекцію відвідуваних замків в цей день фортеця Ришнів  – могутнє селянське укріплення, побудоване на крутій скелі протягом майже трьохсот років, з 14 по 17 століття, для захисту від татарських набігів та вторгнень турецьких військ. Фортеця, як місто в мініатюрі, мала всі споруди, необхідні для побуту і життєдіяльності: церква, житлові будинки, майстерні, школу і т.д. Сьогодні на території фортеці створюється ілюзія невеличкого середньовічного містечка, з вузькими вуличками та одноповерховими будиночками. З фортеці відкривається чудова панорама на гірський масив Бучеджь.

P.S Для бажаючих можна відвідати гірськолижний комплекс Сіная. У Південних Карпатах розташований невеликий, але дуже популярний у лижників курорт Сіная. З усіх боків він оточений горами і дрімучим лісом. Вітру практично немає, клімат м’який, тому, коли випадає сніг, на схилах гір він лежить довго. На курорті побудовані лижні траси для всіх рівнів підготовки лижників: і профі ( 3 “чорні” траси), і новачків (7 “зелених” пологих трас), всі будуть почувати себе тут комфортно. Завдяки такій різноманітності трас, на курорті Сіная проводяться національні та міжнародні змагання. Для новачків та дітей свої послуги надає лижна школа, в якій навчають навичкам катання на лижах професійні інструктори. Біля підйомників є пункти прокату лижного спорядження. Працює швидкісна канатна дорога. На курорті є можливість  катання в нічний час, тому траси освітлюються. Якщо ви прихильник ковзанів, можете вирушити на закритий каток. Бажаючі можуть відвідати спортивний центр з фітнес-залом і басейном. А ввечері Вас чекають у місцевих ресторанах і барах гостинні румуни, які пригощатимуть домашніми стравами і вином.
Повернення в Брашов.
Ніч в готелі/апартаментах.

3-й день.  Сніданок. Виселення з готелю. Замок Дракули.

У величезній долині, на схилі могутньої скелі височіє неприступний і зловісний замок «Графа Дракули». Тут є все – серпантини сходів, лабіринти підземних ходів, дивовижна колекція зброї та мисливських трофеїв… Страшна казка про графа Дракулу була відзнята саме тут… Але іноді хочеться вірити у казку, навіть якщо вона дещо страшна… По перше, з нами буде досвідчений гід, а по друге, усім відомо, що казки просто зобов’язані закінчуватися щасливо. Замок оточують дуже милі сувенірні крамнички, у яких можна придбати різноманітні подарунки близьким.
В обідній час виїзд в Україну. Перетин кордону. Прибуття в Тернопіль.

Вартість програми  125 Є.  

 У вартість туру входить:

  • проїзд по маршруту
  • трансфери по курортних та екскурсійних місцях, шопінг
  • 2 ночі в готелях/апартаментах
  • супровід керівника групи по маршруту та знайомство з місцями відвідин
Print Friendly, PDF & Email