🇩🇪РІЗДВЯНИЙ ДУЕТ ПРАГА ТА ДРЕЗДЕН 15.12.2023

15.12.2023

 

 

 

 

РІЗДВЯНИЙ ТУР В ЧЕХІЮ ТА НІМЕЧЧИНУ

У ПРОГРАМІ : КРАКІВ, ПРАГА,  ДРЕЗДЕН, ВРОЦЛАВ

1-й день. Збір групи в 05.30. Розміщення в автобус класу євро 5 .  Переїзд до Україно – Польського кордону. Перетин кордону. Переїзд в Краків. https://www.parkwodny.pl
Відпочинок в аквапарку. Вечеря. Переїзд в готель на території Чехії. Поселення ніч. Відпочинок з дороги.

2-й день. Сніданок. Нас зустрічає Різдвяна Прага. Прага багато разів поспіль займала перший рядок рейтингів як краще різдвяний і новорічний напрямок Європи. Пояснювалося це особливою середньовічною атмосферою і, що дивно, завжди в таких рейтингах говорилося, що під час новорічних свят в Празі завжди сніжно.

Прогулянка та екскурсія в Празі. Верхня та Стара Прага. Під охороною ЮНЕСКО є в Празі понад 11 кв. км. З того 8,5 кв. км. є історичним центром міста. Це після Риму другий за розмірами міський архітектурний заповідник в Європі, що увійшов до списків світової культурної спадщини ЮНЕСКО. 1100 років історії Праги видно в романтичному лабіринті старовинних вуличок на берегах річки Влтави, в палацах, парках, храмах. Сучасна оригінальна архітектура гармонійно злилася в один ансамбль з пам’ятками старовини. 

Кораблик по р.Влтава ( 2 години з обідо – вечерею ( швецький стіл ). Вільний час для Різдвяного шопінгу на Ратушній Площі. Переїзд в найбільший в Європі Парк ілюмінацій

https://www.winterwonderland.cz/en

Переїзд в готель. Ніч.

 

dresden1

3 -й день.

Сніданок. Ранковий виїзд в Дрезден. Колись маленьке слов’янське рибальське селище Драждяна протягом століть зросло та перетворилось на одне з найкрасивіших міст Європи. Сьогодні Дрезден – це прекрасні замки, витончені церкви і палаци. Він знаменитий прекрасною архітектурою і художніми скарбами. «Флоренція на Ельбі» – так ще триста років тому назад охрестили Дрезден.
Знайомство з містом розпочнеться з прогулянки СТАРОЮ ЧАСТИНОЮ СВЯТКОВО ПРИКРАШЕНОГО  ДРЕЗДЕНА.  Театральна площа та Дрезденська Опера, бароковий палацовий ансамбль Цвінгер та резиденція династії Веттинів в стилі ренесанс, церква Богородиці Фрауенкірхе та тераса Брюля – «Балкон Європи» та звичайно ДРЕЗДЕНСЬКА КАРТИННА ГАЛЕРЕЯ. 

ШОПІНГ в CENTRUM GALERIE DRESDEN https://centrum-galerie-dresden.klepierre.de/ .

Пікнік на набережній Ельби. (теплий Баварський снек ). Вечірній виїзд.

4 -й день.

День. Сніданок. Прибуття в Україну 🇺🇦

Вартість на 1 особу 235 є
У вартості :
✔️ транспортне обслуговування по маршруту
✔️ 2 ночі в готелях 3 *
✔️ 3 сніданки
✔️ 1 вечеря на кораблі в Празі + 1 вечеря в Кракові +1 теплий баварський снек в Дрездені
✔️ кораблик в Празі
✔️ екскурсія в Празі
✔️ парк ілюмінацій в Празі
✔️ аквапарк в Кракові
✔️ Картинна Галерея в Дрездені

 

Print Friendly, PDF & Email