🇸🇪ПІЗНАЙ КРАЇНИ БАЛТІЇ “ВОЯЖ У СТОКГОЛЬМ” 19.12.2022

19.12.2022

 

 

 

 

 

 ПІЗНАЙ КРАЇНИ БАЛТІЇ “ВОЯЖ У СТОКГОЛЬМ”

ВІЛЬНЮС  – РИГА –  СТОКГОЛЬМ

 1 день. Виїзд з  Тернополя 06.00. Комфортабельний автобус Європейського стандарту  Євро 5. Місця розписані згідно попереднього запису. Переїзд територією України. Зупинка на вечерю. Переїзд кордону. Транзит через територію Польші та Литви. Прибуття у Литву.  Ніч в готелі в околиці Каунас.

2 день.  Cніданок. Переїзд в Ригу. Автобусно-пішохідна програма в Ризі (3 години).  Столиця Латвії є одним із найбільших міст серед усіх Балтійських країн. Місто чудово поєднує в собі стародавні традиції, етнічну сутність та сучасні тенденції. Рига розташована на берегах річки Даугава. Під час екскурсії Вам відкриється дивовижна атмосфера стародавнього міста Риги. Церква Святого Петра – один із символів і одна з головних визначних пам’яток міста; Собор Святого Якова – пам’ятка у стилі готики, четверта за величиною церква Риги, головна католицька церква Латвії. А також Домський собор, Ризький замок, Порохова вежа та інші цікаві місцини.

Реєстрація на корабель.
Вечірня програма на лайнері. Команда аніматорів, що працюють на кораблі забезпечать чудове проведення часу для подорожуючих. Скучати і просто дивитись на море – не буде часу.
Продовження анімаційної програми. Концерт.
Ночівля на паромі в каютах по 4 особи. Душ , туалет в кожній каюті.

 

3 день. Шведський стіл в ресторані Swedish Buffet restaurant.  Багатий шведський сніданок…  Запасу вистачає до вечері.

10.30 – Прибуття в порт Стокгольму.  Вільний екскурсійний день в Стокгольмі. Екскурсія містом. Валізки залишаємо в каютах.
Стокгольм – шведська столиця – не тільки найбільше скандинавське місто, але й найбільш чарівне.
У самому Стокгольмі живе близько 1,6 мільйона осіб, але незважаючи на це, місто залишається спокійним і навіть, можна сказати, пасторальним. Його багатовікові алеї та сквери розкидані по всьому архіпелагу з 14 островів, на якому побудовано місто. Місцеві жителі дуже пишаються тим, що зайнятися морської риболовлею можна хоч в центрі міста.
Практично до всіх численних визначних пам’яток Стокгольма можна дістатися пішки, а це прекрасний спосіб оглянути місто. Можна зробити поїздку водним транспортом, і так ви побачите ще одну грань найбільшого і, можливо, найкрасивішого міста Скандинавії. Приїхавши до Стокгольма, відчуєте пульс міста, відвідавши Остермальм, фешенебельний район міста, і Стріт, ринок, що працює у вихідні дні на Содері (південний острів). Ви побачите дві контрастні і в той же час чарівні картини міста.
Більшість туристів спочатку відправляються в старе місто Гамла Стан, що приваблює своєю незвичністю. Тут над тісною бруківкою нависають, закриваючи світло, старі будинки. Вулички розходяться променями від розкішного пишного Королівського Палацу, де, починаючи з XIII століття, жили члени королівської сім’ї Швеції. Незважаючи на свою середньовічну спадщину, Стокгольм ні в якому разі не є застиглим в давнині анклавом. Репутація городян як людей, які слідкують за модою, володіють передовими ідеями та втілюють їх у життя, дозволяє жителям задавати тон у таких глобальних галузях, як інформаційні технології та дизайн.

Музей Васа – морський музей. В музеї представлений майже повністю збережений 64-гарматний корабель Vasa 17-го століття, який затонув у свій перший рейс в 1628 році. Музей Васа відкритий в 1990 році і, згідно з інформацією на офіційному сайті, є найвідвідуванішим музеєм Скандинавії, він належить до групи Шведських Національних морських музеїв.

Вечірні години реєстрація на лайнер до Риги. Поселення по каютах.Відпочинок. Анімаційна програма на кораблі.
Грандіозна вечеря в Ресторані.
Вільний час та продовження анімаційної програми. Концерт.
Подорож до Риги.

 

 

4 день.  Сніданок на кораблі. Багатий шведський стіл.
Прибуття в порт Риги. Переїзд в Вільнюс.
Приїзд в столицю Литви – Вільнюс. Культурна програма в Старому Місті. Вільний час. Вільнюс розташований на південному сході Литви при впадінні річки Вільня в річку Няріс та є найбільшим містом Литви. Тут розташована Замкова гора, увінчана баштою Гедимінаса, яка залишилася від укріплень Верхнього замку і вважається символом міста. На даху вежі влаштовано оглядовий майданчик, із якого відкривається панорама Старого міста й долини річки Вільні. Біля підніжжя Замкової гори розташована Кафедральна площа з пам’ятником князю Гедимінасу, Кафедральним собором Святого Станіслава та Святого Владислава та дзвіницею. Найбільший і найскладніший архітектурний ансамбль міста – комплекс Вільнюського університету, який складається з 13 будівель у кілька корпусів, включаючи костел Св. Іоанна, дзвіницю та 13 двориків. Вечірній виїзд в Україну.

 

 

5 день. Прибуття в Україну.

 


 

 

 

Вартість програми –  265 Є (діти)

295 Є (дорослі)

 

 У вартість входить: 

  • супровід керівника групи
  • переїзд комфортабельним  автобусом
  • вояж по маршруту Рига – Стокгольм – Рига
  • ніч в готелі
  • медична страховка (200 грн)
  • Харчування: в готелі сніданки. На кораблі сніданки + вечеря в Ресторані Swedish Buffet (шведська лінія *****)