КОЛОРИТНИЙ АВІА ТУР У ВЕНЕЦІЮ 9.10.2017

9.10.2017

 

 

 

 

КОЛОРИТНИЙ АВІА ТУР У ВЕНЕЦІЮ

ВЕНЕЦІЯ-О.МУРАНО-О.БУРАНО-ПАДОВА-АБАНО ТЕРМЕ

1-й день. Ранковий виїзд в Аеропорт Трансфер в аеропорт. Реєстрація. Виліт. Прибуття в аеропорт Венеції. Переїзд до готеля / апарт готеля.  Відпочинок з дороги. Вечірня прогулянка по Венеції.  Венеція унікальна. Це місто, побудоване для пішоходів, тут практично немає машин, і води каналів замінюють міську проїжджу частину. Іскристі краплі води на вікнах і тріщинах древніх будівель створюють атмосферу таємничості. Темні проходи раптово виводять на величезні і наповнені голубами площі або до незліченних каналів з прекрасними містками. У Венеції завжди панує чарівна і невимовно святкова атмосфера. Ніч в готелі.

2-й день. Сніданок. Немає сенсу описувати загальними фразами це місто куди ми відправляємось, побудоване на 118 островах, з’єднане 400 мостами: єдине що варто додати що все, що ви чули про Венецію — правда! І канали замість вулиць у старому місті, і старовинні будівлі які пронизані дивовижною історією, і гондольєри — все це правда!

Площа свяого Марка, Палац Дожів, Гранд Канал, Театр ла Феніче, Палаццо Грассі, Міст Ріальто,

Собор Сан Джорджо Маджоре і це лиш декілька з перечислених визначних місць які ми плануємо побачити в цей день з кваліфікованим україномовним гідом!!!

Вільний час, який ви можете використати для себе, щоб повною мірою відчути дух цього неповторного місця на Землі. Повернення в готель.

Ніч в готелі.

3-й день. Сніданок. Падова / Абано Терме. Після сніданку ми вирушимо в м. Падова.

Більшість невеликих італійських міст тісно забудовані і зберігають середньовічну і маловиразну забудову, обмежену старими фортечними мурами. Падова давно вийшла за межі міських мурів, а центром спілкування зроблено Прато-делла-Валле, або просто Прато. Це один з найбільших майданів серед західноєвропейських міст, перетворений на садок і велетенський газон. Його кордони створюють канал і подвійне коло набережних, рясно прикрашених скульптурами. Це зробило Прато несхожим з жодним великим майданом інших міст, включаючи український ХарківПарижМадрид тощо. Місто, засноване троянцями, можна сміливо вважати благословенним, у якого цілих 4 святих покровителя. Це дивовижний місто, де все дихає історією і культурою. Падуя – місто святого, шанованого у всьому світі (Святого Антонія), і місто знань, де розташований один з найдавніших європейських університетів – Падуанський університет, в якому викладали Галілей і Коперник. Тут ми відкриємо для себе нову Італію … особливу і таємничу, наповнену красою і загадками …

Прогулянка по місту. Ми відвідаємо Базиліку Сан Антоніо, Абатство Санта Джустіна, пройдемося Старим містом до Падуанського Університету та побуваємо на площі Ратуші. Вільний час на обід.

Після смачної італійської кухні пропонуємо вирушити в містечко Абано Терме.

 Абано Терме, один з найдавніших і відомих термальних курортів Європи, розташований в мальовничому регіоні Венето, біля підніжжя Еуганських Пагорбів, в декількох кілометрах від Падуї, Венеції, Верони і Віченци. Місто, що нараховує приблизно 20.000 жителів, розкинулося уздовж проспекту Віале делле Терме, який з’єднує термальну зону з історичним центром міста, де розташовані найпрестижніші термальні готелі з віковими традиціями грязелікування. Поруч з пішохідною зоною знаходиться парк Монтіроне, де ще в часи Римської Імперії були розташовані римські лазні, призначені для грязе- і водолікування. Абано Терме воістину можна назвати містом-парком. Абано Терме потопає в зелені алей, зі своїми затишними площами і тінистими парками, клумбами і фонтанами, широкими проспектами і вулицями з безліччю магазинів, бутіків і кафе, це місто підкорить ваше серце. Велика кількість корисних речовин, що містяться в термальній воді зони Еуганських Пагорбів, де розташований курорт Абано Терме, обумовлює її світову унікальність.

Відпочинок в Термалах. 21.00 – повернення в готель

Ніч в готелі.

4-й день. Сніданок.

Пропонуємо мандрівку прекрасною венеціанською лагуною на острови Мурано і Бурано. Острів Мурано – Венеція в мініатюрі. Протягом багатьох століть острів Мурано славиться своїм венеціанським склом. Острови Бурано – це батьківщина мереживного мистецтва – крихітний світ, який зберіг свою неповторність і унікальність.

Бурано…Він відомий на весь світ своїми різнокольоровими будиночками. Саме на їхні яскраві барви рибалки орієнтуються, щоб потрапити додому.

За годину острів можна обійти вздовж і впоперек. Коли ви будете в місті, відвідайте його похилу дзвіницю в самому центрі, насолоджуйтеся безлюдністю прекрасних вуличок, адже до вечора тут уже мало туристів і саме час розкрити всі таємниці міста.

Із Бурано як сувенір потрібно привезти місцеві мережива, які славляться на всю Італію.

Мурано…сюди багато століть тому перенесли виробництво венеціанського скла, щоб надійніше приховати від сторонніх очей секрети ремесла і вберегти Венецію від можливих пожеж. Можна відвідати майстерні та поспостерігати за склодувами у процесі роботи, дізнатися історії, пов’язані з легендарною майстерністю.

На острові знаходиться церква святих Марії і Донато. Спочатку (у VII ст.) церква була присвячена Марії, але в 1125 році з острова Кефалонія було привезено мощі Святого Донато, таким чином церква отримала подвійне ім’я.

Мінімальний час на побіжний огляд відомих островів — п’ять годин, але якщо ви вирушите з екскурсією і залишитеся на обід, такий круїз займе цілий день

Повернення в готель. Ніч в готелі.

5-й день. Сніданок. Виселення з готелю. Трансфер в аеропорт. Реєстрація на рейс. Виліт та прибуття в Україну.

 

Виїзд заплановано 9 жовтня  2017 року.

Вартість програми на одну особу – 275 Є

 

У вартість програми входить:

Міжнародний авіапереліт

трансфер до аеропорту ( мікроавтобус 8 місць ), трансфер з аеропорту.

Готель у Венеції ( 4 ночі )

супровід керівником групи по маршруту.

Print Friendly, PDF & Email