ЮВІЛЕЙНА ЗУСТРІЧ ТЕЗЕ В ІСПАНІЇ. РІЗДВЯНА ПОДОРОЖ 23.12.2018

23.12.2018

 

 

 

 

ЮВІЛЕЙНА ЗУСТРІЧ ТЕЗЕ В  ІСПАНІЇ

РІЗДВЯНА ПОДОРОЖ

14 днів.

360 Є +300 грн / ос

 

23.12
1. День. Збір групи в 17.00. Розміщення в автобус класу Євро 5. (VIP). Проїзд територією України та Угорщини. Нічий переїзд до Відня (Австрія).

24.12
2. День. Прибуття до Відня. Літургія, екскурсія, вільний час.

Прогулянку  історичним центром Відня – вулицею Рінґштрассе. Більшість будівель тут мають історичне значення. Серед них красується Ратхаус – ратуша Відня. Можна оглянути велич Віденської опери та центральний собору Св. Стефана (Собор Святого Стефана у Відні (нім. Stephansdom, уживана назва Steffl) — католицький собор, національний символ Австрії й символ міста Відень. Кафедра віденського архієпископа — примаса Австрії. Розташовано в центрі старого міста на майдані Св. Стефана (Штефансплац). Перший храм на місці собору зведено у 1137 — 1147 рр.; собор в сучасних межах збудовано у XIII — XV ст й набув сучасного вигляду до 1511 р., поруч – музей Моцарта, укр. церква Святої Варвари. Одна з найцікавіших вулиць міста – Марієнгільфе штрасе (з безліччю магазинчиків та кафе, працюють з понеділка по суботу). Можна відвідати Шонбрунський замок, інші замки міста.

Вільний час для прогулянки містом. Відчуйте справжній смак Відня зазирнувши в одне із безлічі місцевих кафе. Ароматна віденська кава з шматочком запашного яблучного штруделя чи іншим апетитним десертом дозволить відчути дух міста.

Нічний переїзд до Генуї (Італія)

25.12 
3 День.  Прибуття до Генуї. Поселення на нічліг. Літургія. Екскурсія, вільний час.

Батьківщина видатного мореплавця Колумба – Генуя завжди вражає туристів колоритним узбережжям. Звідти тінисті лабіринти провулків ведуть до дивовижного символу міста – Палац Сан Джоржо (1260р.). Цей храм знаменитий своєю чудовою оздобою. У старовинному центрі знаходиться і Собор Сан-Лоренцо (ІІІ ст), зведеного Святим Лаврентієм. Головний скарб собору Сан-Лоренцо, вважається унікальна капелла Сан-Джованні (1450-1465) в якій трепетно зберігаються мощі Івана Хрестителя, двоюрідного брата Ісуса Христа, привезені під час одного з легендарних Хрестових Походів…

Ночівля.

26.12
4 день.  Сніданок. Ранковий виїзд до Монако та Ніцце на оглядову екскурсію. Переїзд до Барселони

Монако. Всього на декількох квадратних кілометрах розташоване казково красива і неймовірно багата держава. Над могутніми скелями, нависаючи над морем знаходиться невелика, але одна з найбільш цікавих частин князівства- Монако-віль – старе місто. Тут кафедральний собор, княжий палац, музеї, сади – історія застигла, а зовсім недалеко в порту відпочивають досконалі, сконструйовані за останнім писком моди – яхти, на ідеально рівних дорогах «ганяють» зірки формули-1.

Центр Лазурного берега – Ніцца, місто, що стоїть на місці давньогрецької Нікеї. Яскраве чарівність середземноморської природи підкреслює італійський колорит старого міста і витончену красу набережної, що протягнулася уздовж пляжу.

 

Переїзд до транзитного готелю. Ночівля в готелі.

27.12.
5 день. Барселона. Сніданок. Літургія. Екскурсія. Вільний час.

Барселона — місто засноване римлянами близько двох тисяч років тому. Від древньоримського міста Барсіно. Один з історичних центрів каталонської та іспанської культур.

Барселона – це шалена енергія Далі і неповторна архітектура Гауді, активний рух велосипедного трафіку і несамовиті вечірки. Перераховувати визначні місця і пам’ятки каталонської столиці – справа невдячна: вони зустрічаються тут буквально на кожному кроці. Давній римський порт дихає історією, кожен камінь готовий розповісти свою легенду.

Роботи архітектора Гауді викликають одночасно подив і захват, розгубленість і здивування. Творіння Гауді це будинок Міла, будинок Бальо, будинок Вісенс, палац Гуеля, склеп Гуеля та храм Святого Сімейства (Temple Expiatori de la Sagrada de Família). Поєднання оригінального дизайну, цікавих форм і яскравих кольорів в роботах Гауді надають Барселоні воістину незрівнянний вигляд.

Ввечері збір групи. Нічний переїзд у Мадрид.


28.12.
6 день.   Приїзд в Мадрид (Іспанія)

Початок програми ТЕЗЕ. Реєстрація учасників на місцевих парафіях. Поселення.

Прибуття  та прийом у Мадриді. Перша зустріч із приймаючою парафією та сім’єю.

 

Мадрид – столиця та одне з найгарніших міст Іспанії. В місті багато храмів: Торре-де-Сан-Ніколас, Францисканський монастир Дескальсас-Реалес. Довгий час серед пам’яток Мадрида не було кафедрального собору, поки, нарешті, в 1993 році папа римський Іванн Павло II не освятив собор Санта-Марія-ла-Реаль-де-ла-Альмудена. Кафедральний собор Мадрида побудований на тому самому місці, де раніше стояла мавританська фортеця Маджіріт, від якої і пішла назва іспанської столиці.

6-9 день. (28.12-31.12.18)

Ранкова молитва у вашій приймаючій парафії, після якої обговорення у малих групах та спілкування з людьми, залученими до життя місцевої спільноти.

Обідня молитва у великих церквах в центрі Мадриду.

В другій половині дня тематичні семінари в центрі міста, присвячені питанням соціальних проблем, віри та внутрішнього життя, мистецтва…

Вечеря (роздана раніше у вигляді пікніка), потім вечірня молитва у соборі та наметах ТЕЗЕ

31 грудня: Молитва-чування за мир у світі у вашій приймаючій парафіях. Після цього — “фестиваль народів”.

10 день. (01 січня 2019)

Участь в ранковому богослужінні у приймаючих парафіях, потім — святковий обід у приймаючих сім’ ях.

Завершення програми Тезе, прощання з приймаючими сім’ями.

ПІСЛЯ СВЯТКОВОГО НОВОРІЧНОГО ОБІДУ відправлення до Парижу (Франція).

Нічний переїзд

02.01.2019
11 день.  Прибуття в Париж. Поселення на нічліг (15 хв. до центру міста міським транспортом)

Екскурсія містом. Відчуваєте, як б’ється серце Франції? Ми на вулицях розкішного міста, де ходила Коко Шанель та гриміли кортежі Наполеона. Паризька Опера, вулиця Руаяль, Мадлен, Площа Згоди, Єлисейські поля, Тріумфальна арка, Трокадеро, Ейфелева вежа, Марсове поле, дім Інвалідів, музей Орсе, острів Сіте, Палац Правосуддя, Консьєржі, Люксембурзький сад, Пантеон, Вандомська площа, Бастилія…це для культурного пізнання французької столиці.

 

Нічліг.

 

03.01.2019
12 день. Сніданок

Переїзд до Європапарк в Руст (Німеччина) (при поганій погоді – в Страсбур).

Європапарк – найбільший парк розваг в Німеччині і другий за відвідуваністю парк розваг в Європі після Диснейленду в Парижі. Знаходиться в містечку Руст у федеральній землі Баден-Вюртемберг на південному заході Німеччини. Численні атракціони знаходяться в 16 тематичних розділах парку, що представляють 13 держав Європи: Німеччину, Францію, Швейцарію, Австрію, Італію, Голландію, Іспанію, Грецію, Португалію, Ісландію, Англію і скандинавські країни і 3 тематичні розділи – Зачарований ліс, Королівство ліліпутів і Дитячий світ або Земля вікінгів. http://www.europapark.de/en

Відвідини Європапарку по бажанню.

Нічний переїзд до Кальварії (Польща)

04.01.2019
13 день. Приїзд в Кальварію. Літургія. Єкскурсія. Вільний час. Поселення на нічліг.

Кальварія-Зебжидовска. Серед мальовничих пагорбів, в 40 км на захід від Кракова, знаходиться місцева святиня паломництва, за кількістю прочан, що здійснюють мандри для поклоніння Христу, ця святиня поступається лише Ченстохові. Тут  знаходиться ікона Божої Матері з Немовлям, особливо шанована віруючими. На території близько 300 га прокладені доріжки, уздовж яких споруджено більше 40 каплиць. Їх розташування відповідає географії Єрусалиму.

Більше трьохсот років в страсний тиждень в Кальварії-Зебжедовській проходять Господні Містерії. Богослужіння починається в страстний тиждень входом Христа в Єрусалим, кульмінаційний момент досягається в Страсний Четвер і Страсну П’ятницю, коли представляються останні дні життя Христа. У богослужінні беруть участь тисячі паломників.

205.01.2019
14 день. Літургія. Виїзд в Україну (Перетин кордону, проходження митного контролю).

Повернення до домівок.

Слава Україні!

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:

переїзд комфортабельним автобусом класу VIP по всьому маршруту;

супровід священика і керівника групи;

проживання в готелях/пансіонах 4 ночі/4 сніданки; 

4 перекуси (снеки+чай, вода);

медичне страхування ;

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:

вартість екскурсій по всьому маршруту 30 € особа;

внесок в Тезе (35 €);

Print Friendly, PDF & Email