🇫🇮FINLAND RIO English CAMP 02.12.2023

🇫🇮 FINLAND RIO English CAMP 02.12.2023


Шкільні реформи, які провела Фінляндія у своїх навчальних закладах, вивели освіту цієї країни на вищий рівень. Неодноразово фінські школярі визнавалися одними з кращих на планеті, показуючи високий рівень знань. І все це при тому, що учні в цій країні витрачають на навчання мінімум часу, а на домашнє завдання — і зовсім всього пів години на день! Педагоги з усього світу намагаються розгадати секрет фінських шкіл, а ті, варто зауважити, нічого й не приховують. А навіть навпаки, раді ділитися досвідом і регулярно проводять семінари в своїй країні і по всьому світу. Дізнаємося, якими ж саме особливостями фінської освіти так захоплюється весь світ. Фінляндія – країна, яка займає лідируючу позицію в світових рейтингах якості освіти та провідну роль у впровадженні інтегрованого навчання в системі освіти. Програма для школярів відбуватиметься на базі Фінляндського Коледжу , що є одним із найстаріших ВНЗ Фінляндії, заснований у 1890 році. Місія Коледжу полягає у підтримці учнів у досягненні особистих, культурних та освітніх цілей у відповідності до принципів безперервного навчання та інтернаціоналізації освіти. Прекрасне середовище, чудова природа та історичні будівлі коледжу створюють незабутню атмосферу для навчання та пізнання Скандинавії.

 

 

1 День. Збір групи на Площі Герорїв Євромайдану ( біля офісу RioTour ). Розміщення в автобус . Виїзд групи. Проходження кордону з Польщею. Транзит територією Польщі, Литви та Латвії.

2 День. Прибуття до Талліна.
Таллінн – батьківщина Skype і перше місто в Європі, яке зробило громадський транспорт безкоштовним для своїх мешканців. Саме тут вперше в світі було поставлено міську Різдвяну ялинку (1441 рік). Це невеличке та затишне містечко, де пахне сіллю та морським бризом, де віє свіжий вітер та чути приручених чайок. Знайомство з містом. Паром до Фінляндії та приїзд до місця проведення табору . Вечеря. Розміщення по кімнатах. Перша тематична зустріч і початок табору.

3-8 Дні у студентському містечку, де організовано вивчення Англійської мови та дозвілля для учасників RIO Finland Camp. Навчальну програму з англійської мови – 20 ак. год із носіями мови, діти поділяються по групах в залежності від рівня знань

Триразове харчування з понеділка по п’ятницю у їдальні коледжу за програмою шведська лінія.

Освітньо-розважальні та інтеграційні заходи для пізнання культури Скандинавії;

Екскурсійна програма у Хельсінкі, Турку та Талліні (Естонія)

8 День. Збір групи. Підсумкова зустріч. Вручення сертифікатів. Виїзд.

9 День. Прибуття в Тернопіль.

Організаційний внесок з учасника складає 495 євро та покриває:

– проживання 6 ночей у двомісних та трьохмісних номерах в кампусі коледжу;

– навчальну програму з англійської мови – 20 ак. год із носіями мови;


– триразове харчування з понеділка до п’ятниці (харчування відбувається у їдальні коледжу);


– освітньо-розважальні та інтеграційні заходи для пізнання культури Скандинавії;


– екскурсійну програму у Хельсінкі, Турку та Талліні (Естонія);


– вартість квитків на паром Таллін-Гельсінкі та Гельсінкі-Таллін;


– проїзд автобусом євро-класу за маршрутом Тернопіль – Таллінн – Гельсінкі – Тернопіль.

 

*Кінцева вартість послуг уточнюється на момент бронювання у менеджера напрямку. Вартість послуги може змінюватися в залежності від варіювання курсу валют та інших факторів та фіксується тільки за наявністю часткової або повної оплати.