ЄВРОПЕЙСЬКІ КАНІКУЛИ У ФРАНЦІЇ (ТЕЗЕ) 10.08.2018 РОДИННА ПОДОРОЖ

ЄВРОПЕЙСЬКІ КАНІКУЛИ У ФРАНЦІЇ (ТЕЗЕ) 10.08.2018

РОДИННА ПОДОРОЖ

1.День.  05.00 – збір групи. Розміщення в автобус класу VIP.  Місця в автобусі  розписані згідно попереднього запису. Проїзд територією України до кордону з Угорщиною. Проходження контролю. Переїзд  до столиці Угорщини м. Будапешт. Вечірня екскурсія на кораблику з гідом по р. Дунай. Неперевершена краса вечірнього Будапешта…

 Поселення в готель. Ніч в готелі.

  1. День. 7.30 – сніданок. 8.00 – Виїзд групи в Австрію. Нас зустрічає розкішний Відень. Автобусна та пішохідна програма у  Відні. Планове перебування у Відні – 9 годин. За цей час ми пропонуємо відвідати Собор Святого Стефана , комплекс Гофбург з музеєм скарбницею імператора , Парламент та будинок Ратуші та обов’язково розважитися в парку Пратер… чудова атмосфера , яка панує в Пратері гарантує незабутні враження від перебування в одному з найперших парків розваг Старої Європи. 21.00 – Вечірній виїзд Францію ( ТЕЗЕ).
  2. День. 10.00 – Прибуття в Тезе. Волонтери (Група прийому) зроблять короткий вступ та ознайомлять Вас з тижневою програмою перебування в ТЕЗЕ. Розміщення…відпочинок з дороги. Початок програми ТЕЗЕ.

3-12 Дні.  Перебування в мальовничому містечку ТЕЗЕ на півдні Франції, де брат Роже кілька десятиліть тому заснував відому на цілий світ спільноту братів ТЕЗЕ. Діяльність спільноти оцінили у цілому світі, знаком цього є щорічні запрошення на проведення Тезе  урядами Різних країн Європи!!! Окремою вагомою ділянкою роботи братів  є – праця з молоддю.

  1. День. Сніданок. Збір групи. Розміщення в автобус. Виїзд в Швейцарію. Нас тепло зустрічає ЖЕНЕВА… Передбачена 9 годинна зупинка в Женеві. В вільний час ми прогуляємось Старим Містом, відвідаємо Діловий центр Женеви, відпочинемо на березі Женевського озера… 21.00 Вечірній виїзд в Італію на середземне море.
  2. День. Ранкова автобусна екскурсія Французькою Рив’єрою. Ми прогуляємось по Англійській набережній міста Ніцца а опісля пропонуємо 3 годинну програму в МОНАКО.  Прогулянка ( екскурсія). Пляжний відпочинок.  Поселення і відпочинок з дороги в транзитному готелі.  Пропонуємо вільний день та відпочинок на морі.

Лігурійське  побережжя.

  1. День. Вільний день та відпочинок на морі.
  2. 00 – Вечірній виїзд в транзитний готель в Угорщині.
  3. День. Прибуття та поселення в готелі в мальовничій місцевості в околиці Будапешта. Відпочинок з дороги. Вільний день.
  4. День. Сніданок. 9-00 Виїзд в Україну. Проходження кордону. Прибуття в Тернопіль у вечірній час.

Вартість програми на дорослого 299 Є, молодь до 30 р – 255 Є, діти до 14 р. – 225 Є

У Вартості програми включено :

проїзд автобусом класу VIP по маршруті Тернопіль-Будапешт-Відень-Тезе-Женева-Ніцца-Монако-Будапешт-Тернопіль.

Супровід гіда/керівника групи

Проживання 7 ночей в ТЕЗЕ з трьохразовим харчуванням та 3 ночі в транзитних готелях.

Сувенірна продукція від компанії організатора

Прохолоджуючі напої під час подорожі  / перебування в автобусі.