ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОЩА ДО РИМУ 23.04.2014

23.04.2014

 

 

 

 

Всеукраїнська Проща до Риму з нагоди Канонізації Блаженного Папи Івана Павла ІІ

Маріяповч-Будапешт-Відень-Рим-Ватикан-Ассізі-Падова-Венеція

1-й день.Збір групи в 21.00. Розміщення в автобус євро класу. Місця розписані згідно попереднього запису. Виїзд з м. Тернопіль. Проходження Україно – Угорського кордону. Переїзд в м. Маріяповч (Угорщина)

2-й день. Ранкове прибуття в святе місце Маріяповч.Свята Літургія. Молитва перед чудотворною іконою Плачучої Богородиці . Час на сніданок в будинку паломника. Переїзд територією Угорщини. Зупинка в Будапешті в Базиліці Св. Стефана (головна Базиліка Угорщини). Вечірня культурно пізнавальна програма в Будапешті. Ніч в транзитному готелі .

3-й день. Сніданок. Переїзд в столицю Австрії – м. Відень. Свята Літургія в Українській церкві св. Варвари. Вільний день у Відні. Пропонуємо екскурсію по Старому Місту, Хофбург. Вільний час. Нічний переїзд до Риму.

4-й день. Прибуття в Рим. Поселення в готелі/будинку паломника. Короткий відпочинок з дороги. Свята Літургія. Пропонуємо відвідати чотири головні Римські Базиліки. Вільний час. Повернення на нічліг в готель .

5-й день. Сніданок. Участь у Службі Божій та програмі канонізації Блаженного Папи Івана Павла ІІ та Блаженного Папи Івана XXIII. Піша екскурсія містом. Замок Св. Ангела, Площа Навона, Пантеон, Фонтан ді Треві, площа Венеції. Вільний час. Повернення на нічліг в готель .

6-й день. Сніданок. Виїзд в містечко св. Франциска Ассізі. Духовна програма та Свята Літургія. Після обіду виїзд в м. Падова. Прогулянка містом. Ніч в готелі.

7-й день.Сніданок. Свята Літургія в Базиліці Св. Антонія Падевського. Духовна програма та розважання коло молей Святого. В обід для бажаючих пропонуємо факультативну програму у Венецію. В 21.00 – Виїзд в Україну.

8-й день. Прибуття в Тернопіль

Виїзд заплановано 23 квітня 2014 року.

***- в паломництві передбачені духовні науки, розважання, духовні розмови з Священиком!!!

Пожертва на організацію прощі складає 325Є

Консульський збір за відкриття Шенген Візи складає 35 Є(окрім пенсіонерів та студентів до 21 р.) а також послуги і мед.страхівка 10 Є.

Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

bazilika-budapest padova2

vienna romeditrevi

 rome assisi