ІТАЛІЯ, АДРІАТИКА, МОРЕ СОНЦЯ 01.07.2014

01.07.2014 

 

 

 

 

ІТАЛІЯ, АДРІАТИКА, МОРЕ СОНЦЯ

ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК В КОЛІ СІМ’Ї ТА ДРУЗІВ

БУДАПЕШТ-ВІДЕНЬ-ВЕНЕЦІЯ-РІМІНІ-САН МАРІНО-ФЛОРЕНЦІЯ-ПАДОВА-О.ХЕВІЗ

1-й день. Збір групи в 21.00. Розміщення в автобус євро класу. Виїзд з Тернополя. Зупинка на вечерю в перед кордоном. Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд територією Угорщини.

2-й день. Прибуття в Будапешт. Автобусна екскурсія на Площі Героїв, проспект Андраші, Парламент, Гора Геллерта, Будайська Фортеця. Вільний час в Термалах. Переїзд до Відня.  Ніч в готелі.

3-й день. Сніданок. Автобусна екскурсія по Відень Рінг(Опера, Площа Марії Терезії, Парламент, Ратуша, Драматичний театр, Шведен Плац, та пішохідна програма в Старому Місті. Вільний час в розважальному Парку «Пратері » www.prater.at   Переїзд у Венецію. Ніч в готелі.

4-й день. Сніданок. Нас чекає Перлина Адріатики – Венеція. Екскурсія по Венеції на кораблику. Вільний час. 13.00 – Виїзд та поселення в готелі на березі Італійської Адріатики м. РІМІНІ.

4-й-10- й день. Відпочинок на морі.

Ріміні один з найпопулярніших і демократичних курортів в провінції Емілья-Романья з чудово розвиненою інфраструктурою відпочинку. Особливістю міста, яка відразу ж впадає в око, є мальовниче архітектурне сусідство давньоримських і середньовічних будівель з сучасними будівлями і комфортабельними готелями.

Ріміні – це брама в Італію і курорт №1 на побережжі Адріатичного моря, це синонім італійської доброзичливості, тут завжди раді гостям. Місто займає 32 км. побережжя с величезною кількістю піщаних пляжів. Зі всіх міст на побережжі Ріміні є найбільшим та популярним. Це пульсуюче серце побережжя, зі своєю історією та культурою. Це Батьківщина великого Фредеріко Феліні. Кожного вечора вулички та площі міста перетворюються в єдину велику театральну площу, де Ви можете себе відчути одним із діючим осіб.

У містечку є понад 300 першокласних готелів, барів, кафе і ресторанів, тематичні парки і атракціони, школи серфінгу і дайвінгу, яхт-клуби. Для любителів спорту – сквош, теніс і гольф. Нічне життя вирує не без його участі. Як тільки вечір опускається на землю – уздовж узбережжя можна подивитися десятки вистав.

10-й день. Сніданок. Виїзд в Падову. Прогулянка по місту. Вільний час на обід. Виїзд в Угорщину. Ми зупинимося на ніч в готелі на термальному озері Хевіз. Ніч в готелі.

11-й день. Сніданок. Вільний час на озері.  Виїзд в Україну.

Вартість програми 585 Є. ***оформлення Шенгенської  візи та медичної страхівки – 40 Є(дорослий),дитина до 18 р(15 євро). Вартість факультативних екскурсій під час відпочинку в Італії (Флоренція, Сан Марино)- 35Є/ос

Print Friendly, PDF & Email