Чеське консульство

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ШЕНГЕН ВІЗИ 

(Чеське консульство – ЗАХІДНИЙ РЕГІОН)

 

АНКЕТА ТУРИСТА НА ШЕНГЕН ВІЗУ (ОБОВ’ЯЗКОВО ВКАЗАТИ ДІВОЧЕ ПРІЗВИЩЕ, І ПОШТОВИЙ ІНДЕКС ДОМАШНЬОЇ АДРЕСИ ТА РОБОТИ .КОНТ.ТЕЛЕФОНИ);

1. ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ; КОПІЯ 1-ОЇ СТОРІНКИ ЗАКОРДОННОГО ПАСПОРТА;
2. ФОТО 3.5х4.5 (80% ОБЛИЧЧЯ) – 2 ШТ – АКТУАЛЬНЕ.;
   ВИМОГА – (НА БІЛОМУ ФОНІ ,АКТУАЛЬНЕ, ЗРОБЛЕНЕ НЕ СТАРШЕ 3-Х МІСЯЦІВ, ЯКЕ НЕ ПОВТОРЮЄТЬСЯ В 4. ПОПЕРЕДНІХ ВІЗАХ)
4. КОПІЯ УКР.ПАСПОРТА ВСІ ЗАПОВНЕНІ СТОРІНКИ;
5. ДОВІДКА З МІСЦЯ РОБОТИ;
   ВИМОГИ ДО ДОВІДКИ
   а.) НА ФІРМОВОМУ БЛАНКУ З ВКАЗАННЯМ ТОЧНОЇ АДРЕСИ, НОМЕРІВ ТЕЛЕФОНІВ ПІДПРИЄМСТВА, З ВИХІДНИМ НОМЕРОМ ТА ДАТОЮ ВИДАЧІ;
   б.) ВКАЗАТИ ПОСАДУ;
   в.) ДОХІД (НЕ МЕНШЕ 1500 ГРН), З РОЗБИВКОЮ ЗА ОСТАННІ 6 МІС., ТА ФРАЗОЮ, ЩО МІСЦЕ РОБОТИ ПІД ЧАС ВІДПУСТКИ ЗБЕРІГАЄТЬСЯ, ПІДПИСОМ КЕРІВНИКА ТА БУХГАЛТЕРА  (ОБОВ’ЯЗКОВО);
   д.) ВКАЗАТИ МІСЦЕ ВИМОГИ;
6. ЯКЩО, ТУРИСТ ПРАЦЮЄ У ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМЦЯ – ПРОСИМО ДОЛУЧИТИ ДО ДОВІДКИ ПРО ДОХОДИ КОПІЮ СВІДОЦТВА ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМЦЯ;
7. ЯКЩО ТУРИСТ ПРАЦЮЄ НА ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄСТВІ – ПРОСИМО ДОЛУЧИТИ ДО ДОВІДКИ ПРО ДОХОДИ ПЕРШУ СТОРІНКУ СТАТУТУ ПІДПРИЄМСТВА.
8. КОПІЯ ІНДЕНТИФІКАЦІЙНОГО КОДУ.

ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ:
1. КОПІЯ СВІДОЦТВА ПРО ПІДПРИЄМНИЦЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ
2. ЗВІТ З ПОДАТКОВОЇ ІНСПЕКЦІЇ ПРО ДОХОДИ ЗА ЗВІТНИЙ ПЕРІОД (ОРИГІНАЛ), АБО ДОВІДКА ПРО ДОХОДИ З ПОДАТКОВОЇ.
3.ПРИ ВІДСУТНОСТІ ЗВІТУ З ПОДАТКОВОЇ- ДОВІДКА ПРО НАЯВНІСТЬ КОШТІВ З БАНКУ.

ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ:
1.КОПІЯ ПЕНСІЙНОГО ПОСВІДЧЕННЯ;
2.ДОВІДКА ПРО ДОХОДИ (ПЕНСІЯ) З ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ ЗА ОСТАННІ 6 МІСЯЦІВ (ОРИГІНАЛ);
3. ЯКЩО ПЕНСІЯ Є МЕНШОЮ ЗА 1500 ГРН, ДОЛУЧИТИ РАХУНОК З БАНКУ.

ДЛЯ СТУДЕНТІВ:
1. КОПІЯ СТУДЕНТСЬКОГО КВИТКА;
2. ОРИГІНАЛ ДОВІДКИ З МІСЦЯ НАВЧАННЯ;
3. СВІДОЦТВО ПРО НАРОДЖЕННЯ;
4. НОТАРІАЛЬНЕ СПОНСОРСТВО ВІД ОДНОГО З БАТЬКІВ ПРО ФІНАНСУВАННЯ ПОЇЗДКИ(ОРИГІНАЛ)
5. ДОВІДКА ПРО ДОХОДИ ОДНОГО З БАТЬКІВ (ХТО ФІНАНСУЄ ПОЇЗДКУ), АБО ДОВІДКА З БАНКУ ПРО НАЯВНІСТЬ КОШТІВ ОДНОГО З БАТЬКІВ;
6. КОПІЯ УКРАЇНСЬКОГО ПАСПОРТА БАТЬКА І МАМИ (ОБОВ’ЯЗКОВО)

ДІТИ:
1. СВІДОЦТВО ПРО НАРОДЖЕННЯ;
2. ДОВІДКА З МІСЦЯ НАВЧАННЯ;
3. НОТАРІАЛЬНИЙ ДОЗВІЛ ВІД БАТЬКІВ ПРО ВИВІЗ НЕПОВНОЛІТНІХ ДІТЕЙ ВІКОМ ДО 18 РОКІВ ЗА КОРДОН (ФОТОКОПІЯ ОБОВ’ЯЗКОВО), ВКАЗАТИ ДАТИ ПОЇЗДКИ ТА ФРАЗУ (ПОЇЗДКА КРАЇНАМИ ЄВРОПИ ТА ШЕНГЕН ЗОНИ)
4. НОТАРІАЛЬНЕ СПОНСОРСТВО ВІД ОДНОГО З БАТЬКІВ ПРО ФІНАНСУВАННЯ ПОЇЗДКИ (ОРИГІНАЛ,АБО ОКРЕМИМ РЕЧЕННЯМ ВПИСАТИ В НОТАРІАЛЬНІЙ ЗАЯВІ НА ВИВІЗ ДИТИНИ ЗА КОРДОН ПРО ФІНАНСУВАННЯ ДИТИНИ)
5. ДОВІДКА ПРО ДОХОДИ ОДНОГО З БАТЬКІВ( ХТО ФІНАНСУЄ ПОЇЗДКУ),
6. КОПІЯ УКРАЇНСЬКОГО ПАСПОРТА БАТЬКА І МАМИ (ОБОВ’ЯЗКОВО)

 

НЕОБХІДНО ЗНАТИ!!!

В ОКРЕМИХ ВИПАДКАХ КОНСУЛЬСТВО МОЖЕ ДОДАТКОВО ВИМАГАТИ ДОКУМЕНТИ (СВІДОЦТВО ПРО ОДРУЖЕННЯ,РОЗЛУЧЕННЯ,СМЕРТЬ) ТА ІНШЕ.
ТЕРМІН ЗВІРКИ МОЖЕ ТРИВАТИ ВІД 7-МИ ДО 30 ДНІВ.
ПРОДОВЖЕНИЙ ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ, ТА ПРИ НАЯВНОСТІ НЕ МЕНШЕ 2-Х ЧИСТИХ СТОРІНОК В РОЗВОРОТІ.
ДІТИ МОЖУТЬ БУТИ ВПИСАНІ В ПАСПОРТ БАТЬКІВ ДО 15 РОКІВ, В ІНШОМУ ВИПАДКУ ДИТИНА ПОВИННА МАТИ СВІЙ ПРОЇЗДНИЙ ДОКУМЕНТ

Print Friendly