ГАРЯЧА ГРЕЦІЯ 22.08.2014

22.08.2014 

 

 

 

 

ГАРЯЧА ГРЕЦІЯ 

ТЕРНОПІЛЬ-СОФІЯ-САЛОНІКИ-ПІВОСТРІВ ХАЛКІДІКИ-МЕТЕОРИ-ТЕРНОПІЛЬ

1-й день. Збір групи в 16.00. Розміщення в автобус євро класу. Виїзд з Тернополя. Зупинка на вечерю в перед кордоном. Проходження Україно-Румунського кордону. Переїзд територією Румунії і Болгарії.

 2-й день.Прибуття в м. Софія (Болгарія). Поселення в готель. Відпочинок з дороги. Для бажаючих програма в Софії. Старе місто. Собори і площі центральної частини міста. Дегустація Болгарської кухні(вечеря за бажанням в традиційному болгарському ресторані).

Ніч в готелі.

3-й день. Сніданок. Ранковий виїзд в Грецію. Прибуття на півострів Халкідікі (базовий готель на системі ALL INCLUSIVE –  AristotelesBeach  www.aristotelesbeach.gr)

Відпочинок на морі. Ніч в готелі

3-й – 10 – й дні. Відпочинок на морі. Харчування  ALL  INCLUSIVE

( сніданок та вечеря). Халкідікі називають “перлиною Греції” не тільки завдяки гармонійному поєднанню чудової природи, клімату та умов для релаксації. Тут кожен знайде для себе відповідний вид відпочинку. Готельний бізнес на півострові процвітає і готовий запропонувати самі різні заходи. Сьогодні півострів Халкідікі вважається справжнім раєм для бажаючих відпочити, цьому сприяють і чудові природні умови і надзвичайно тривала берегова лінія довжиною 550 км. Погода влітку тут спекотна і суха, з середньою температурою 28 градусів, а взимку прохолодно – в середньому 12 градусів тепла. Всі три частини півострова Халкідікі привабливі для туристів. Однак Кассандру прийнято вважати найпопулярнішим місцем відпочинку. Тут розташовується найбільша кількість готелів різних категорій і напрямків. Ви можете оселитися і в величезному готельному комплексі і в невеликій сімейному готелі, але скрізь ви зустрінете теплий прийом, бо як місцеві жителі дуже дбайливо ставляться і до природи і до людей. Кришталеві блакитні води Егейського моря, безліч цілодобово пропонованих розваг залучає на Кассандру мандрівників з усього світу.

 Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд в Болгарію. Ніч в транзитному готелі.

11-й день. Сніданок. Виїзд в Україну. Прибуття в Тернопіль.

Вартість програми на дорослого  505 Є, дитина до 12 років з батьками 165 Є

***оформлення Грецької Шенгенської  візи та медичної страхівки – 55 Є(дорослий),дитина до 18 р(25 євро). Програма передбачає 9 ночей в готелях. 7- ночей в Греції на півострові Халкідікі. Харчування All INCLUSIVE .  2 транзитні ночівлі на території Болгарії. Харчування ВВ.

Print Friendly, PDF & Email