ГАРЯЧА ГРЕЦІЯ 18.07.2020 / 22.07.2020 АВІА

18.07.2020

22.07.2020

 

 

 

 

ГАРЯЧА ГРЕЦІЯ

АВІА ТУР

 ПІВОСТРІВ ХАЛКІДІКИ – ЕГЕЙСЬКЕ МОРЕ

1-й день. Збір групи трансфер в аеропорт.

 1-й – 7 – й дні. Відпочинок на морі.

Невеличкий літній курорт Ханіоті (Ханіоті) являє собою спокійне і вельми живописне селище, розташован на першому пальці півострова Халкідікі, всього в 60 хвилинах їзди від Північної столиці Греції-міста Салоніки.

Це райське містечко полонить красою своїх пейзажів, найчистішим морем і багатою рослинністю.

Відпочинок в Ханіоті здатний задовольнити потреби навіть найвибагливіших мандрівників. Тут розташовано безліч готельних комплексів, що надають повний спектр необхідних туристичних послуг.

Як правило, в останні місяці літнього сезону, в Ханіоті проводиться традиційний фольклорний фестиваль, куди з’їжджаються національні колективи з усієї Греції. Якщо вам пощастить опинитися тут саме в цей час, з упевненістю можна сказати, що ця відпустка виявиться яскравою.

В цілому, відпочинок в Ханіоті досить спокійний і  дозволяє в повному обсязі насолодитися чистісінькою морською водою і ласкавими променями сонця. Для любителів активного відпочинку, тут так само знайдеться безліч розваг, що включають всілякі морські види спорту, верхову їзду, піші прогулянки, а так же відвідування сусідніх селищ Пефкохорі і Поліхроно, дістатися до яких можна орендувавши мотоцикл або автомобіль.

8-й день. Сніданок. Виїзд в аеропорт. Прибуття в Тернопіль.

 

Вартість програми на дорослого  525 Є,

Вартість програми для дітей прораховується індивідуально

 

*** У період  відпочинку на березі моря в 5 –й та 7-й день  ми пропонуємо Вам оглянути материкову частину Греції…

Рекомендуємо екскурсію на МЕТЕОРИ (факультативно – 45 євро).

Неординарність Метеор полягає в гармонійному поєднанні феноменального природного ландшафту з творінням рук людських. Грандіозні скелі, спрямовуються вгору з рівній поверхні фессалійскої рівнини і досягають висоти 400 метрів, являють собою рідкісне геологічне явище. Виліплені самою природою, ці дивовижні скелі, як би зависли в повітрі скульптури, отримали назву Метеори (від грецького “μετέωρος” – ширяє в повітрі). Відвідування Метеор включає в себе оглядову екскурсію на автобусі по скельному комплексу і зовнішній огляд  монастирів з зупинкою для фотографій на оглядовому майданчику. Завершує екскурсію відвідування 2-х монастирів.

Іншою цікавою екскурсію є поїздка  в САЛОНІКИ (факультативно – 20 євро).Салоніки – другий за значимістю і за величиною місто Греції (1,2 млн. Жителів), столиця області Македонія. Знаходиться в північній частині країни на березі Егейського моря (Термічна затока).

В ході якої екскурсій Ви ознайомитеся з древньою історією Македонії і з основними пам’ятками міста – Білою Вежею, Аркою Галерія, Ротондою, храмом Св. Дмитра Солунського, з тріумфальним проспектом Неа Егнатія. Завершиться екскурсія в верхній частині македонської столиці (Акрополь), укріпленої, як і все місто, потужними фортифікаційними стінами з царськими вратами періоду імператора Юстиніана (6ст.).

Звідси, з висоти 300 м над рівнем Егейського моря, Ви зможете помилуватися прекрасним видом стародавньої столиці. На завершення екскурсії можна зробити шопінг.

Пропонуємо КРУЇЗ БЛИЗЬКО СВЯТОЇ ГОРИ «АФОН» (факультативно – 45 євро).

Захоплюючий круїз на кораблі, який починається в невеликій бухті “Ормос Панагіяс”, в північно-східній частині півострова Сітонія. Корабель прямує до західного узбережжя півострова Агион Орос (Свята Гора Афон), де розташована єдина в світі православна чернеча держава. Слухаючи розповідь гіда про заснування монастирів і життя ченців, туристи з палуби корабля милуються прекрасним видом на монастирі, побудовані на крутих схилах біля самого моря. З відстані 500 м можна побачити вісім з двадцяти діючих монастирів і помилуватися незайманою природою цього півострова.

Круїз дає можливість гостям познайомитися з історією і архітектурою Афона, де зберігаються глибоко шановані і відомі чудотворні ікони Божої Матері «Гідна є», «Милуюча», «жертву принесений», «Іверська», «Годувальниця», «Отрада і Втіха», « Скоропослушниця »,« Коневська »і« Троєручниця ».

Після екскурсії у мандрівників є можливість відпочити півтори години в м Урануполі, біля самого кордону з чернечим державою, де можна поплавати в теплих водах Егейського моря, погуляти по набережній або пообідати в одній з грецьких таверн.

 

 

Print Friendly, PDF & Email