ГРЕЦІЯ (ХАЛКІДІКІ) 22.09.14

22.09.14

 

 

 

 

ГРЕЦІЯ (ХАЛКІДІКІ)

ГАРНА ПОРА!!! ЛАГІДНЕ СОНЦЕ!!!

ДОБРІ ЦІНИ…

1-й день. Збір групи в 06.00. Розміщення в автобус євро класу. Виїзд з Тернополя. Зупинка на сніданок  перед кордоном. Проходження Україно-Румунського кордону. Переїзд територією Румунії і Болгарії.

2-й день. Сніданок. Ранковий приїзд в Грецію. Прибуття на півострів Халкідікі

Відпочинок на морі. Ніч в готелі

2-й – 11 – й дні. Відпочинок на морі.

Халкідікі називають “перлиною Греції” не тільки завдяки гармонійному поєднанню чудової природи, клімату та умов для релаксації. Тут кожен знайде для себе відповідний вид відпочинку. Готельний бізнес на півострові процвітає і готовий запропонувати самі різні заходи. Сьогодні півострів Халкідікі вважається справжнім раєм для бажаючих відпочити, цьому сприяють і чудові природні умови і надзвичайно тривала берегова лінія довжиною 550 км. Погода влітку тут спекотна і суха, з середньою температурою 28 градусів, а взимку прохолодно – в середньому 12 градусів тепла. Всі три частини півострова Халкідікі привабливі для туристів. Однак Кассандру прийнято вважати найпопулярнішим місцем відпочинку. Тут розташовується найбільша кількість готелів різних категорій і напрямків. Ви можете оселитися і в величезному готельному комплексі і в невеликій сімейному готелі, але скрізь ви зустрінете теплий прийом, бо як місцеві жителі дуже дбайливо ставляться і до природи і до людей. Кришталеві блакитні води Егейського моря, безліч цілодобово пропонованих розваг залучає на Кассандру мандрівників з усього світу.

 11-й день. Сніданок. Виїзд в Україну.

Вартість програми на дорослого :

Апартаменти 2*-3* – 255 Є

Готель 3* – 345 Є НВ

Готель 4* – 395Є  НВ

Готель 5* – 535 Є НВ

дитина до 12 років з батьками 165 Є (будь яка вибрана категорія готеля)

***оформлення Грецької Шенгенської  візи та медичної страхівки – 65 Є(дорослий),дитина до 18 р(25 євро). Програма передбачає 9 ночей в готелях вибраної категорії та харчування на базі Сніданок та Вечеря.

Print Friendly, PDF & Email