🇦🇹Вікенд Тур Відень та Будапешт 26.03.2023

26.03.2023

 

 

 

 

Вікенд Тур

Відень та Будапешт

БУДАПЕШТ – ВІДЕНЬ

1-й день. Збір групи в 6.00.
Розміщення в автобус євро класу. Місця в автобусі розписані згідно попереднього запису. Вирушаємо в дорогу.
Зупинка на Закарпатті. Чинадієвський замок. Збудований у ХV ст. бароном Переньї, замок став центром Сент-Міклоської домінії. Його споруджено за взірцем древніх романських феодальних твердинь. Двоповерхова будівля з двома триярусними вежами, стінами завтовшки метр, обширними підвалами та віконцями-бійницями слугувала для захисту не лише прилеглого поселення, але й для неподалік розміщеного перевалу “Руські ворота”. В давнину замок був добре захищений валами та ровами, а також річкою Латорицею.
(Перекуска – домашні харчі).
По дорозі фото пауза на фоні Мукачівського Замку.
Поселення в готелі в Берегово.
Вечеря.
Ніч в готелі.

2-й день.  Сніданок. Виїзд в Угорщину.
По дорозі до Будапешта відвідаємо чудовий зоопарк в місті Нірідьгаза.
Прибуття в Будапешт.
Екскурсія на кораблику по р.Дунай.
Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише одне з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю – це Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси … Парламент, Площа Героїв, проспект Андраши, замок Вайдахуняд … і це не все, що чекає Тебе в Будапешті.
Організована вечеря в  угорському традиційному ресторанчику.
Ніч в готелі біля Австрії.

3-й день. Сніданок.
Ранковий виїзд в Австрію. Почнемо знайомство з столицею Австрії – Віднем, центральною частиною міста. Ви познайомитеся  з найбільшими пам’ятками історії та архітектури різних епох і стилів. Гості побачать ансамбль Площі Марії Терезії, розкішні будівлі Віденської Опери, Парламенту та Ратуші, будівлі-близнюки Художнього та Історичного музеїв, пам’ятники Моцарту,  колишні імператорські виїзні двори, імператорський двір Хофбург.
Час на обід.
А після  Запрошуємо дітей та дорослих в парк розваг ПРАТЕР
– найбільший в Австрії парк розваг для дітей і дорослих, відкритий аж у XVIII столітті. Одне з його чудес – чарівний Basilophon: шепне в нього пару фраз, і вас почують на іншому кінці величезного парку. Також на території представлені всі можливі види розваг: американські гірки, «печери страху», ігрові зали, тири тощо… https://www.praterwien.com
Організована вечеря.
Ніч в готелі.

4-й день. Сніданок.
Виїзд в Україну.
Перетин кордорну.
Транзит територією України.
Прибуття в Тернопіль.

Вартість програми 199 Є.

✔ проїзд автобусом класу Євро 5 по маршруту;
✔ супровід керівника групи;
✔ розміщення в готелі *** – 3 ночі;
✔3 сніданки;
✔3 вечері;
✔екскурсійна програма;
✔кораблик по р. Дунай;
✔зоопарк в м. Нірідьгаза.