ІТАЛІЯ АДРІАТИКА МОРЕ СОНЦЯ 06.06.2022

06.06.2022

 

 

 

 

ІТАЛІЯ АДРІАТИКА МОРЕ СОНЦЯ

ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК В КОЛІ ДРУЗІВ

ТЕРНОПІЛЬ-БУДАПЕШТ-ВЕНЕЦІЯ-РІМІНІ-САН МАРІНО-ТЕРНОПІЛЬ

1-й день. Збір групи в 18.00. Розміщення в автобус євро класу. Виїзд з Тернополя. Зупинка на обід на Закарпатті.  Проходження Україно-Угорського кордону.  
2-й день. Будапешт Екскурсія по Будапешті. Столиця Угорщини – це неймовірне місто! З чарівними зеленими парками та скверами, термальними купальнями, пульсуючим нічним життям, музеями та галереями, що обов’язково надихнуть вас своєю майстерністю, історією та мистецтвом! Не дивно, що місто щорічно відвідує близько 20 млн. осіб.
Будапешт є одним з найприємнішим міст Європи з гостинними жителями, чудовою архітектурою та неймовірною атмосферою. Недарма ж його називають “Маленьким Парижем в центральній Європі” та “перлиною Дунаю”.
Вечірній переїзд з Будапешта до побережжя Ріміні (Італія).
3-й день. Ранкове прибуття в Італію. Зупинка на каву та ранковий туалет на Auto grill.  Поселення в готель після 13.00.
3-й-10- й день.
Відпочинок на морі. Під час перебування на побережжі Італійської Адріатики відпочиваючим пропонуються екскурсії в Сан Маріно та розважальний комплекс Мірабіландія.
Ріміні один з найпопулярніших і демократичних курортів в провінції Емілья-Романья з чудово розвиненою інфраструктурою відпочинку. Особливістю міста, яка відразу ж впадає в око, є мальовниче архітектурне сусідство давньоримських і середньовічних будівель з сучасними будівлями і комфортабельними готелями.
Ріміні – це брама в Італію і курорт №1 на побережжі Адріатичного моря, це синонім італійської доброзичливості, тут завжди раді гостям. Місто займає 32 км. побережжя с величезною кількістю піщаних пляжів. Зі всіх міст на побережжі Ріміні є найбільшим та популярним. Це пульсуюче серце побережжя, зі своєю історією та культурою. Це Батьківщина великого Фредеріко Феліні. Кожного вечора вулички та площі міста перетворюються в єдину велику театральну площу, де Ви можете себе відчути одним із діючим осіб.
У містечку є понад 300 першокласних готелів, барів, кафе і ресторанів, тематичні парки і атракціони, школи серфінгу і дайвінгу, яхт-клуби. Для любителів спорту – сквош, теніс і гольф. Нічне життя вирує не без його участі. Як тільки вечір опускається на землю – уздовж узбережжя можна подивитися десятки вистав.
10-й день. Сніданок. В обідній час виїзд до Венеції. Паркування автобуса в містечку Сан-Дона-ді-Пьяве( Венеція аутлет центр) Для бажаючих факультативна екскурсія у Венецію. 21.00 – Вечірній виїзд в Україну.
11-й день. Повернення в Тернопіль.

 

 

Вартість програми 299 Є.