НЕПОВТОРНІСТЬ АДРІАТИКИ ХОРВАТІЯ 18.06.2022

18.06.2022

 

 

 

 

НЕПОВТОРНІСТЬ АДРІАТИКИ

Будапешт – Біоград-на-Мору – Задар – Трибунь –

Шібенік

1-й день. Збір групи в 13.00. Розміщення в автобус євро класу. Виїзд з Тернополя. Зупинка на вечерю в перед кордоном. Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд територією Угорщини через Будапешт і Хорватії.

2-й день. Прибуття в м. Біоград-на-Мору (побережжя Адріатики). Поселення в апартаменти, Biograd na Moru

2-й- 9-й дні. Відпочинок на неповторному побережжі Адріатики.

Прекрасний курорт Біоград згадується як місто із середини Х століття (Костянтин Багрянородний). В ХІ сторіччі місто було місцеперебуванням хорватських королів. Біоград на морі – це курортне місто знаходиться на узбережжі навпроти архіпелагу островів Корнеті (їх тут більше 140), який є Національним парком. Біоград на Морі – це досить жвавий центр місцевої торгівлі, оточений прибережними селами і малими містами. Прямо навпроти міста в Пашманській протоці розташовані два маленьких острівця – Планац і Св. Катеріна. Узбережжя цього регіону є одним з найкрасивіших на всій Адріатиці: приголомшлива природа, численні затишні бухти і затоки, скелясті і галькові пляжі, нескінченні хвойні ліси, – щорічно приваблюють сюди мільйони туристів з багатьох країн світу. Численні міста та невеличкі далматінські селища, мають багатющу історію. Багато хто з них беруть свій початок з античних або середніх століть. Найвідомішими є міста Задар, Шибеник зі знаменитим собором Св. Якова і популярний курорт Біоград з прекрасними гальковими пляжами.

9-й день. Ранковий сніданок. Розміщення в автобус. Виїзд в національний заповідник Хорватії – Плітвіцькі Озера.(25Є/ос) Національний парк Плітвіцькі озера знаходяться в найпопулярнішому курортному регіоні лише 170 км від побережжя Біоград-на-Мору. Завдяки унікальній красі, багатому рослинному і тваринному світу з 1979 року за рішенням ЮНЕСКО віднесений до списку світових пам’ятків природи. 16 озер національного парку сполучені між собою 92 каскадами водоспадів! Цей феномен вважається одним із найдивовижніших у світі. Неповторний витвір природи виник, за геологічними мірками, не так давно – якихось 4 тис. років тому. Не лише естетичну, а й природничу цінність являють собою букові, соснові, ялинові та інші ліси. В них водиться багато тварин, яких не знайдеш в інших куточках Європи. Для туристів ці місця – джерело найекзотичніших вражень.

18.00-  Виїзд в Україну. Прибуття в Тернопіль.

P.S. В період Вашого відпочинку організаторами пропонуватимуться кілька екскурсій які забезпечать Вам масу нових вражень та позитивних емоцій!!! Міста: Задар, Шібенік, Дубровнік.

Вартість програми на дорослого – 425 Є/ проживання апартаментах.


У вартість включено :

Проїзд учасників автобусом  по всьому маршруту.

Проживання учасників проекту на Віллі, з сніданком і вечерею.

Сувенір на згадку про відпочинок в Хорватії.

Print Friendly, PDF & Email