RIO CAMP CROATIA 11.07.2022

11.07.2022

 

 

 

 

RIO CAMP CROATIA??

ДИТЯЧИЙ ТА СІМЕЙНИЙ ВІДПОЧИНОК

 Біоград на Мору ( Середня Дальмація ) – БУДАПЕШТ – ЗАДАР

Проект RIO CAMP CROATIA створено з метою організувати цікаву подорож в ХОРВАТІЮ для дозвілля , культурного розвитку, відпочинку і оздоровлення на Адріатичному Побережжі та практики іноземної мови .

[ ] Основа – цікава подорож в нові країни, РОЗВИВАЮЧА АНГЛОМОВНА ПРОГРАМА ??? в поєднанні з ВІДПОЧИНКОМ НА МОРІ ?? 

• Учасники : діти та батьки , 

• діти без супроводу рідних від 12 років.

• Місце проведення : Біоград на Мору ( Середня Дальмація )

• Харчування Сніданок / Вечеря

• Місце проведення – в екологічній зоні соснових лісів Дальмації. Поряд аобережжя Адріатики

 • В програмі передбачено екскурсії в БУДАПЕШТ та ЗАДАР

 

1-й день. Збір групи в 10.00. Розміщення в автобус євро класу. Виїзд з Тернополя. Зупинка на вечерю в перед кордоном. Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд територією Угорщини через Будапешт і Хорватії.

2-й день. Прибуття в м. Біоград-на-Мору (побережжя Адріатики). Поселення в   готель Hotel Bolero 3*, Biograd na Moru 

 

2-й- 10-й дні. Відпочинок на неповторному побережжі Адріатики.

Прекрасний курорт Біоград згадується як місто із середини Х століття (Костянтин Багрянородний). В ХІ сторіччі місто було місцеперебуванням хорватських королів. Біоград на морі – це курортне місто знаходиться на узбережжі навпроти архіпелагу островів Корнеті (їх тут більше 140), який є Національним парком. Біоград на Морі – це досить жвавий центр місцевої торгівлі, оточений прибережними селами і малими містами. Прямо навпроти міста в Пашманській протоці розташовані два маленьких острівця – Планац і Св. Катеріна. Узбережжя цього регіону є одним з найкрасивіших на всій Адріатиці: приголомшлива природа, численні затишні бухти і затоки, скелясті і галькові пляжі, нескінченні хвойні ліси, – щорічно приваблюють сюди мільйони туристів з багатьох країн світу. Численні міста та невеличкі далматінські селища, мають багатющу історію. Багато хто з них беруть свій початок з античних або середніх століть. Найвідомішими є міста Задар, Шибеник зі знаменитим собором Св. Якова і популярний курорт Біоград з прекрасними гальковими пляжами.

10-й день. Ранковий сніданок. Розміщення в автобус. Виїзд в національний заповідник Хорватії – Плітвіцькі Озера.(25Є/ос) Національний парк Плітвіцькі озера знаходяться в найпопулярнішому курортному регіоні лише 170 км від побережжя Біоград-на-Мору. Завдяки унікальній красі, багатому рослинному і тваринному світу з 1979 року за рішенням ЮНЕСКО віднесений до списку світових пам’ятків природи. 16 озер національного парку сполучені між собою 92 каскадами водоспадів! Цей феномен вважається одним із найдивовижніших у світі. Неповторний витвір природи виник, за геологічними мірками, не так давно – якихось 4 тис. років тому. Не лише естетичну, а й природничу цінність являють собою букові, соснові, ялинові та інші ліси. В них водиться багато тварин, яких не знайдеш в інших куточках Європи. Для туристів ці місця – джерело найекзотичніших вражень.

18.00-  Виїзд в Україну. Прибуття в Тернопіль.

P.S. В період Вашого відпочинку організаторами пропонуватимуться кілька екскурсій які забезпечать Вам масу нових вражень та позитивних емоцій!!! Міста: Задар, Шібенік, Дубровнік.

 

Вартість програми для дітей до 16 років – 395Є

для дорослих  – 455 Є

 

У вартість включено :

Проїзд учасників автобусом  по всьому маршруту.

Проживання учасників проекту  в готелі Bolero ( сніданки/вечері ) шведський стіл.

Тематичні екскурсії для учасників проекту. Задар , Шібенік проїздом Будапешт.

Сувенір на згадку про відпочинок в Хорватії.

 

Print Friendly, PDF & Email