Taize (Франція) 7.08.2015

7.08.2015

 

 

 

 

Taize

ТЕЗЕ (ФРАНЦІЯ)

Унікальна можливість побувати  в колі друзів та пізнати ближче Бога.

 

1 день. 

Виїзд з Тернополя в 10.00. Автобус Європейського стандарту Євро 4. Місця розписані згідно попереднього запису. Переїзд територією України. Зупинка на обід. Переїзд кордону. Транзит через територію Угорщини. Вечірня прогулянка на Площі Героїв( Будапешт). Переїзд в Італію.

2 день. Лідо ді Єзоло(Італія).

Ранкове прибуття до Італії. Відпочинок з дороги. Пропонуємо відпочити на березі Адріатичного Моря що неподалік від Венеції. Цілий день у Вашому розпорядженні. Море, сонце та поїздка до Венеції (факультативно). 21.00 – Виїзд у Францію.

3 день.  Близько 11.00 прибуття до Тезе.

Реєстрація, поселення. Відпочинок з дороги. Початок програми ТЕЗЕ

39 день – програма ТЕЗЕ
Докладніше з програмою Тезе та розкладом на кожний день можна ознайомитись на сайті спільноти www.taize.fr

10 день. Ліон. 

Сніданок, Літургія. Виїзд до Ліону. Ліон – красиве французьке місто, місто “червоних дахів”. У Ліоні ми зможемо піднятися на гору щоб відвідати прекрасний собор Нотр Дам де Ліон, а також походити площами цього міста, де проводиться фестиваль “Ліонські Ночі”, відвідати старовинний римський амфітеатр, походити численними мостами та набережними міста, через яке протікають дві ріки. Ввечері – виїзд в Монако.

11 день. Монако

Ранкове прибуття в Монако/Монте Карло. Для групи подорожуючих , особливо які вперше тут відкривається  прекрасний світ старої Європейської держави. Цілий день на побережжі блакитної рів’єри можна буде провести в Океанічному музеї Кусто, в Королівському парку, в Японських Садах…і звичайно на міському пляжі Монте Карло……

21.00 – Вечірній виїзд в Будапешт.

 12 день. Відень.

Прибуття до столиці Угорщини (Будапешта). Група прибуває в 12.00 в готель в Будапешті. Поселення та відпочинок з дороги. Опісля прогулянка та вільний день в місті. Можливість відвідати термальний комплекс на площі Героїв. Ніч в готелі.        

13 день. Виїзд в Україну. Прибуття в Тернопіль.

 

Вартість програми 265 євро

 

Для чого приїжджати в Тезе?

Від самого свого заснування натхненням для спільноти є дві цілі: жити у співпричасті з Богом через молитву та бути сіячами миру та довіри серед людської сім’ї.

Перебування в Тезе — це час для пошуку співпричастя з Богом через молитву, спів, тишу і роздуми. Тут можна віднайти внутрішній мир, сенс життя та нове натхнення.

Досвід простого життя, яке розділяємо з іншими, нагадує нам, що саме у буднях Христос чекає на нас.

Деякі молоді люди шукають способів йти за Христом протягом усього свого життя. Перебування у Тезе може допомогти їм відкрити це покликання.

Print Friendly, PDF & Email