МОРЕ в ІТАЛІЇ (без нічних переїздів) 22.08.2015

22.08.2015

 

 

 

 

МОРЕ в ІТАЛІЇ (без нічних переїздів)

Адріатика + можливість відвідати ВЕНЕЦІЮ, ВЕРОНУ, ФЛОРЕНЦІЮ ТА САН МАРІНО

Тернопіль – Будапешт – Відень – Адріатичне узбережжя Італії(5 днів) – Тернопіль

 

1 день 8.00 Виїзд зі Львова. Переїзд на угорський кордон. Перетин кордону. Переїзд в Егер на дегустацію молодого вина з гуляшем (15/10 €). Виїзд в Будапешт. Пропонуємо прогулянку по Дунаю на кораблику (20/15 €) – під час екскурсії перед Вами відкриється панорама, яка вважається частиною Всесвітньої культурної спадщини: 9 мостів через Дунай, фортечна гора з Королівським палацом, а також набережна в святковій ілюмінації. Поселення в готель. Ночівля в готелі.
2 день Сніданок. Вільний час в Будапешті. Рекомендуємо екскурсію до Відня (45/40€). Приїзд в столицю Австрії Відень. Оглядова екскурсія по Відню, місту музики і великих музикантів, місто чаруюче та прекрасне. Його по праву називають серцем Європи. Як колишня столиця Австро–Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою. Це надзвичайне місто! Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі. Кільцевий бульвар, Ратуша, Парламент, Віденська опера і, звичайно ж, собор святого Стефана – духовного символу історії та долі Австрії. Вільний час.
Повернення в Будапешт. Нічліг.
3 день Сніданок переїзд на Адріатичне узбережжя. Поселення в готель класу 3*.  Ознайомлення з місцевістю. Вільний час. Нічліг.
4 день Сніданок. Вільний день на морі. Пропонуємо екскурсію до Венеції(40/35€). Це місто на воді є одним з найпривабливіших європейських міст. Розкішні канали, по яких ковзають гондоли, прекрасні мости, палаци, церкви і маленькі будиночки, кожен з яких – справжній шедевр архітектури, карнавал і дивно красиві маски – все це фрагменти цієї чудової італійської казки під назвою Венеція. Напевно саме тому венеціанці стали дуже чутливі до краси і кожен художній стиль саме у них досяг максимуму своїх декоративних можливостей. Любов до краси, втілена в мистецтві, зробила Венецію справжньою «Перлиною Адріатики». Вільний час.
Повернення на курорт. Нічліг.
5 день Сніданок. Вільний день на морі. Пропонуємо екскурсіюв Сан-Марино (40/35€). Сан-Марино – дуже маленька екзотична країна, і дуже давня. Найдивніше, що за майже дві тисячі років свого існування, країна більшу частину часу зберігала незалежність. Звичайно, таку гарну країну намагалися не раз захопити. Але в силу різних обставин, це ніколи не було надовго. У країні дивно збереглися старовинні замки, фортеці та садиби. Вся територія, по суті, являє собою заповідник архітектурних пам’яток. З 2008 року ця маленька екзотична країна включена до культурної спадщини ЮНЕСКО. Сьогодні це незалежна, демократична і нейтральна Республіка, вірна древнім традиціям. Гостинний курорт Сан-Марино наповнений атмосферою привітності і теплоти, і завжди готовий запропонувати своїм гостям безліч чудових місць для екскурсій, відпочинку і туризму. Тому багато туристів, поїхавши одного разу в Сан-Марино, повертаються сюди знову і знову. Вільний час. Повернення в готель. Нічліг.
6 день Сніданок. Вільний день на морі. Запрошуємо Вас відправитися в столиці Тоскани – Флоренції(60/55€). Флоренція – один з центрів італійської культури, батьківщина Відродження. На малому просторі цього міста розташовано так багато унікальних творів мистецтва, як ніде в світі. Історичний центр, оголошений пам’яткою ЮНЕСКО, більше всього схожий на гігантський музей, влаштований прямо під відкритим небом. Пішохідна екскурсія по місту, в ході якої Ви почуєте історію династії Медічі – хрещених батьків Відродження, нам розкажуть про безсмертних творах майстрів тієї епохи: Леонардо да Вінчі, Мікеланджело, Данте, Боккаччо, Галілей, Джотто – всі вони творили тут. Ви побачите основні визначні пам’ятки міста, а також ті, які рідко включають в оглядові класичні екскурсії.Вільний час.
Повернення в готель. Нічліг.
7 день Сніданок. Вільний день на морі. Пропонуємо на вибір:
-екскурсію в Верону (40/35€). Верона – одне з найпрекрасніших і стародавніх італійських міст. Місто розташоване на берегах річки Адідже недалеко від озера Гарда. Незважаючи на всебічну індустріалізацію та урбанізацію, Верона не перестає зачаровувати гостей своїм середньовічним і ренесансним пишністю. Верона – місто короля остготів Теодоріха і безсмертних закоханих Ромео і Джульєтти. Вільний час. А любителям подарувати собі Повернення в готель. Нічліг.
8 день Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Будапешт. Оглядова екскурсія по місту: панорама Будайської сторони, Пешта, та “найбільшої європейської річки” – Дунаю. Королівський палац, тераси Рибацького бастіону, огляд території Парламенту, Базиліка Святого Іштвана, площа Героїв, пам’ятник Тисячоліття, Замок Вайдахуняд, монумент Аноннімусу, міський парк Варошлігет. Поселення в готель. Нічліг.
9 день Сніданок. Переїзд в Україну.

Вартість програми 299Є  +  консульський збір 55Є.

Print Friendly, PDF & Email