ПАЛОМНИЦТВО ДО ЄРУСАЛИМУ 15.09.2020

ВИЛІТ 15.09.2020 р.Б.

 

 

 

 

Свята Земля

ПАЛОМНИЦТВО ДО ЄРУСАЛИМУ

 

 

Ісус кличе сюди кожного!    

 «Не бійтеся! Скажіть моїм братам, щоб ішли до Галілеї – там вони побачать Мене!»   Матв. 28:10

Ми відвідаємо:  Вифлеєм, ЄРУСАЛИМ, р. Йордан, Єрихон, Кана Галилейська, Назарет, Ейн Карем, Табха, гора Блаженств, Капернаум, Галилейське озеро,  Гора Фавор, Тель авів – Яффо.

Проживання паломників у Єрусалимі.

1 день:

Зустріч паломників в Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці м. Тернопіль . Організований трансфер в аеропорт м. Вінниці.

Виліт до Тель – Авіву. Приліт в Міжнародний аеропорт ім. Бен Гуріона. Проходження паспортного та митного контролю. Розміщення в автобус. Вступне слово про паломництво. Трансфер в околицю Ейн Карен ( місце Різдва Предтечі Івана Хрестителя).  Поселення в монастирі в Єрусалимі. Вечеря. Нічліг.

2 день:

Християнська Галілея… Сніданок. Гора Фавор. Гора Фавор – місце Преображення Господнього. Назарет. Храм Благовіщення. Джерело Діви Марії. Церква Архангела Гавриїла.  Канна Галилейська.  Табха – храм примноження хлібів і риб. Гора Блаженств. Капернаум – місто Ісуса. Церква дванадцяти Апостолів. Галілейське озеро. Вечеря. Нічліг.

3 день:

Вифлеєм та Єрусалим. Сніданок. Храм Різдва Христового. Каплиця Св. Олени. Молочний грот. Поле пастушків. Переїзд з Вифлеєму у Єрихон. Єрихон, монастирі Іудейської пустелі.  Свята річка Йордан.Йордан – місце хрещення Ісуса, омовіння в водах Йордана з Благословінням. Монастир св. Герасима. Єрихон. Наскельний Монастир «Спокус». (З зовні). Відпочинок на Мертвому морі з обідом та відвіданням магазину косметики Мертвого моря. Повернення в готель. Вечеря. Нічліг.

4 день:

 Єрусалим. Сніданок.  Оливна гора. Місце Вознесіння Господнього. Монастир «Pater noster» («Отче наш»). Панорама Єрусалиму. Церква «Dominus Flevit» («Сльоза Господа»). Храм Марії Магдалини («Золоті Куполи»), «Церква Всіх Націй». Гетсиманський сад. Гробниця Діви Марії.  Вечеря. Нічліг.

5 день:

Сніданок. ЄРУСАЛИМ: Гора Сіон. Світлиця Тайної Вечері – місце сходження Святого Духа на апостолів у день П’ятидесятниці. Церква святого Петра.  Дорміціон (Бенедиктинський монастир). Стіна Плачу.  Вечеря. Нічліг.

6 день:

ЄРУСАЛИМ: Нічна  Хресна Дорога Via Dolorosa. Молитва – Чування про страсті Христові. Храм Гробу Господнього (Голгофа, камінь помазання, Гріб Господній). Вільний час в Єрусалимі. Вечеря. Нічліг.

7 день:

Єрусалим. Сніданок. Виселення з монастиря. Дорога до Тель-Авів Яффо. Панорама Тель-Авів. Короткий відпочинок на Середземному морі. Виїзд в міжнародний аеропорт ім. Бен Гуріона. Виліт. Прибуття до України.

Повернення в Тернопіль.

 

ПОЖЕРТВА НА ОРГАНІЗАЦІЮ ПАЛОМНИЦТВА СКЛАДАЄ  630 Є

 

У вартість входить: Супровід священика; Авіапереліт; Всі трансфери згідно програми; Проживання  6 ночей зі сніданками та вечерями в ЄРУСАЛИМІ;  Екскурсії згідно програми; Супровід керівника групи.

У вартість не входить: Вхідні квитки згідно з програмою та чайові водієві (50 $ від особи); медичне страхування; Трансфер в аеропорт Вінниці (220 грн); Факультативні програми:Обід з рибою Св. Петра (20 – 25 $ від особи)

Print Friendly, PDF & Email