🇲🇹 АНГЛОМОВНА ШКОЛА RIO на МАЛЬТІ 11.12.2023

11.12.2023


 

 

 

 

АНГЛОМОВНА ШКОЛА  RIO на МАЛЬТІ

…  І не лише для вивчення англійської, але і для маси позитивних емоцій, які Ви неодмінно матимете під час подорожі в цю незвичайну країну. Мальта – невелика острівна держава у Середземному морі. Знаходиться вона майже на перетині Європи та Африки, тому Мальта буде цікава злиттям арабської та європейської культур. Крім англійської на Мальті є ще одна державна мова-мальтійська, яка представляє собою мікс арабської, французької та італійських мов. Англійською мовою розмовляють УСІ. Мальта ласкаво запрошує охочих вивчити чи вдосконалити свою англійську та відпочити на узбережжі Середземного моря. Завдяки своєму тривалому перебуванні у статусі Британської колонії (протягом 150 років), жителі Мальти досконало оволоділи англійською, яка зараз є другою державною мовою на острові. Крім англійської мови, ця невелика острівна держава перейняла також найкращі освітні традиції Великобританії, що, звичайно, додає впевненості в якості освіти та викладання на Мальті.На сьогодні у країні знаходиться чимало мовних шкіл, в яких якісно викладають англійську мову.

1-й день. Збір групи. Трансфер в Міжнародний аеропорт сусідньої держави. По дорозі зупинка на перекус. Прибуття в аеропорт.  Реєстрація на рейс.

2-й – Приліт.  Зустріч в аеропорту . Трансфер в Сан Джуліанс. Перша зустріч в школі з вчителями та приймаючими сім’ями. Знайомство з острівною країною. Wellcome в школі.  Тестування з англійської. Поселення в  мальтійських родинах ( виключно ліцензованих школою та міністерством освіти Мальти ). Початок освітньої програми. Заняття в школі усі дні , окрім суботи та неділі.

3 – й – 10й день. 

   Тематичні зустрічі. Обговорення, ділення по групах.  Знайомство з містами Мальти : Сан Джуліанс / Сліма. Вікторина на тему : історія Мальти , звичаї, та місцеве населення.

 Виїзна екскурсія ( на кораблику ) у столицю Мальти ВАЛЕТТА. Валетта – столиця Мальти і головний туристичний центр країни. Місце унікальне, оскільки в світі знайдеться не так багато середньовічних міст таких масштабів і розташованих в такому мальовничому місці. Звичайно, все місто перебуває під охороною ЮНЕСКО.  Історія міста в його нинішньому вигляді почалася в 1566 році. Ще раніше француз Жан Парізо де ла Валлетт став великим магістром Мальтійського ордена і був визнаний правителем Мальти. У 1565 року Туреччина відправила проти Мальти ескадру з 35-тисячним військом. Де ла Валетт очолив оборону і відбив напад противника. На його честь столицю назвали Валлетта.  При обороні загинуло досить багато захисників, тому було прийнято рішення перебудувати місто і значно зміцнити його. Були споруджені колосальні стіни, які можна спостерігати і зараз, при вході в місто через головні ворота. Обід. Обговорення тем по групах.

 Виїзд у МАРСАШЛОКК. Ангомовна виїзна екскурсія. Марсашлокк – риболовецьке містечко на півдні Мальти. Саме сюди стікаються туристи, щоб відвідати страв зі свіжої риби та помилуватися на традиційній мальтійські човни Луццу. З давніх часів в гавані Марсашлокк розташовувався порт. Місцеві жителі є переважно рибалками і саме вони виловлюють більшу частину морепродуктів всієї Мальти. Кожної неділі тут проходить рибна ярмарка, на якій можна придбати свіжу рибу. Ресторани і кафе, де можна спробувати місцеві страви, працюють цілий тиждень. Але восени закриваються вони досить рано – ми ледь встигали повечеряти після вечірньої зйомки. Власне, заради фото ми сюди й приїздили. Були тут два рази і обидва дні стояла похмура погода, накрапав дощ. Але сонце інколи пробивалось крізь густі хмари і підсвічувало кольорові риболовецькі човни. Луццу – традиційній мальтійські човни, заради яких варто відвідати Марсашлокк. Мальтійці зберігають традиції та, як і багато років назад, розфарбовують свої човни. Вони вірують, що яскравий човен на заблудить у тумані і верне господаря у порт.  Блю Гротто. Комплекс Блю Гротто – це ланцюжок гротів з іскристою блакитною водою. У це місце можна потрапити на човні і неодмінно варто скупатися в цих водах цієї бухти. Тут проходили зйомки фільму “Троя” з Бредом Піттом, тому всім фанатам рекомендовано до відвідування в обов’язковому порядку.

 Англомовна виїзна екскурсія в Мдіну.

Мдіна – перша столиця Мальти, заснована 4000 років тому, популярний туристичний напрямок. Розквіт міста припав на період римського правління. У якийсь момент в історії (вважається, що в роки правління арабів) поруч з’явився Рабат, який в результаті сильно виріс, а Мдіна залишилася містом дворянства. Навіть зараз більшість палаців (palazzo) в Мдіні досі належать аристократичним сім’ям Мальти, деякі можна відвідати.  Незважаючи на те, що Мальту не захоплював тільки ледачий, Мдіна зуміла зберегти свій первісний вигляд і в цьому її цінність. Це музей під відкритим небом, який, до того ж, не займає багато місця, а тому зручний для відвідування.  Підсумки та вручення сертифікатів.

11-й день.    Трансфер в Міжнародний аеропорт. Реєстрація на рейс. Виліт. Прибуття в Тернопіль.

Вартість програми – 985 Є.

Актуальна вартість туру уточнюється у менеджера! *Кінцева вартість послуг уточнюється на момент бронювання у менеджера напрямку. Вартість послуги може змінюватися в залежності від варіювання курсу валют та інших факторів та фіксується тільки за наявністю часткової або повної оплати.

Рекомендований вік учасників  12-16 років. 

У вартість включено :

  • Трансфери по маршруту.
  • Міжнародний авіа переліт Харчування учасників проекту : сніданок, обід, вечеря. 
  • Проживання учасників проекту  в приймаючих мальтійських родинах ( виключно ліцензованих школою та міністерством освіти Мальти )
  • Виїзні тематичні екскурсії для учасників проекту (факультативно 50 Є).
  • Організовані тематичні заняття англійською мовою.
  • Практичні заняття англійською мовою з лідером підгрупи. Роздатковий матеріал для навчання.
  • Подарункові сертифікати та грамоти учасника англомовного табору RIO CAMP.

 

Print Friendly, PDF & Email