АВСТРІЙСЬКИЙ ВІКЕНД НА ВИХІДНІ 22.08.2019

22.08.2019

 

 

 

 

АВСТРІЙСЬКИЙ ВІКЕНД НА ВИХІДНІ

БУДАПЕШТ – ЕГЕР – ХЕВІЗ – ВІДЕНЬ

1-й день. Збір групи в 6.00. Розміщення в автобус євро класу. Місця в автобусі розписані згідно попереднього запису. Виїзд через територію Закарпаття  до Угорщини.  Зупинка на сніданок. Проходження Україно – Угорського кордону. Переїзд в місцевість виноробства Егер. Прогулянка старим містом. Егер — одне з найкрасивіших міст Угорщини, яскравий зразок барочного міста в Європі. Прекрасна архітектура, термальні джерела і прекрасні вина — ось те, ради чого варто їхати до Егера. Місто розташоване в 130 км. на північний схід від Будапешта, в межигір’ї Матри і Бюкка. У  винних льохах долини Красунь, виритих ще 400 років тому, до цих пір можна спробувати знамениті егерскі вина «Бича кров», «Мушкотай», «Егерськая дівчина». Тут ми зробимо паузу…на смачний гуляш та дегустацію вин. Переїзд в гірську колоритну місцевість в околиці Будапешту.

Ніч в транзитному готелі.

 2-й день. Сніданок. Пропонуємо провести день в чарівному Будапешті. Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише одне з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю – це Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси … Парламент, Площа Героїв, поспект Андраши, замок Вайдахуняд … і це не все, що чекає Тебе в Будапешті.

Ніч в транзитному готелі.

  3-й день. Сніданок. Запрошуємо Вас на шопінг по хорошим цінам , які бувають лише в Outlet центрах та Mall. У вас можливість гарно приодітися в одному з найбільших Outlet Європи – Parndorf. https://parndorffashionoutlet.com/ru/
В 14.00 виїзд на єдине в світі термальне озеро – HEVIZ. Термальне озеро Хевіз – це найважливіший центр лікувального туризму Угорщини. Найбільше лікувальне озеро в Європі природного вулканічного походження з теплою водою і торф’яним дном. Озеро розташоване посередині величезного парку. У воді плавають рожеві латаття, привезені сюди з Індії. Вони є символом міста і зображені на його гербі.
Лікувальні властивості озера, що утворилося десятки тисяч років тому, виявили ще римляни на початку нашої ери. На сьогоднішній день у містечку знаходеться безліч медичних закладів та готелей, які приймають гостей цілий рік. Завдяки унікальним дарам природи, лікувальними можливостями і професійному медичному персоналу, який удосконалювався протягом декількох поколінь, Хевіз став одним з визнаних у світі, першокласних лікувальних місць.
Вечірнє повернення в готель.

4-й день. Сніданок. Виїзд в Австрію. Почнемо знайомство з столицею Австрії – Віднем з автобусної екскурсії центральною частиною міста. Ви познайомитеся  з найбільшими пам’ятками історії та архітектури різних епох і стилів. Гості побачать ансамбль Площі Марії Терезії, розкішні будівлі Віденської Опери, Парламенту та Ратуші, будівлі-близнюки Художнього та Історичного музеїв, пам’ятники Моцарту,  колишні імператорські виїзні двори, імператорський двір Хофбург. 

Шенбрунн — палацовий комплекс у столиці Австрії місті Відні, одна з найвизначніших архітектурних споруд австрійського бароко.

Шенбрунн, здебільшого, був літньою резиденцією імператорської родини Габсбургів, в 1830 році тут народився майбутній імператор Франц Йосиф I, від проголошення Австрійської республіки (1918), як одна з найвизначніших пам’яток Відня та Австрії, відкритий для відвідання загалом.

Вечірнє повернення в готель.

 

5-й день. Сніданок. Виїзд з готелю. Переїзд в Україну.

По дорозі зупинка на обід на території Угорщини. На вечерю в горах Закарпаття.

 

6-й день. Нічний приїзд.

 

 

Вартість програми 290 Є.  Без нічних переїздів!!!

 

У вартість включено:

  • переїзд автобусом VIP класу по програмі
  • 4 ночі в готелях туристичного класу
  • 4 сніданки
  • оглядові екскурсії в містах Егер, Будапешт, Хевіз та Відень
  • обід (дегустація угорської кухні)
  • супровід гіда – керівника групи
  • прохолодні напої під час руху автобуса
  • сувенірна продукція від фірми організатора
Print Friendly, PDF & Email