Вікенд тур на випускний 17.06.2020

17.06.2020

 

 

 

 

Вікенд тур на випускний

 BUDAPEST – WIEN – PRAGUE- KRAKOW

 

 

1-й день. Виїзд з м.Копиченці  17.00. Дорога до кордону. Проходження Україно – Польського кордону. Транзит  територією Польщі.

 2-й день.  Оглядова  екскурсія: «Старий Краків». У Польщі є декілька столиць, Варшава – адміністративна, Закопане – зимова, ну а душа цієї країни в найцікавішому місті Краків. Протягом віків тут змішувалися впливи цивілізацій Заходу та  Сходу, перетиналися шляхи культур, думок та релігій різних народів. Саме тут знаходиться Вавель – місце коронації польських королів, Маріацький костел з вівтарем Віта Ствоша, найбільший у Європі Ринок, Торгові ряди Сукенніце, а також Ягелонський університет з відомими Collegium Maius.

Після обіду переїзд в Чехію ( Прага ). Вечеря. Поселення в готелі.  Ніч в готелі.

3-й день. Екскурсійний день в Празі. Пішохідна екскурсія “Прага – місто легенд” – вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вуличка, Вацлавська площа, Карлова вулиця. … Всього й не перелічити! Усю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима. Сувеніри. Дегустація Чешської кухні.Фотосесія. Вільний час. Вечеря. Ніч в готелі.

 

4-й день. Сніданок. Виїзд в Австрію.
Почнемо знайомство з столицею Австрії – Віднем з автобусної екскурсії центральною частиною міста. Ви познайомитеся  з найбільшими пам’ятками історії та архітектури різних епох і стилів. Гості побачать ансамбль Площі Марії Терезії, розкішні будівлі Віденської Опери, Парламенту та Ратуші, будівлі-близнюки Художнього та Історичного музеїв, пам’ятники Моцарту,  колишні імператорські виїзні двори, імператорський двір Хофбург. Фотосесія.

При бажанні групи відвідуємо Парк розваг Пратер– найбільший в Австрії парк розваг для дітей і дорослих, відкритий аж у XVIII столітті. Одне з його чудес – чарівний Basilophon: шепне в нього пару фраз, і вас почують на іншому кінці величезного парку. Також на території представлені всі можливі види розваг: американські гірки, «печери страху», ігрові зали, тири тощо… https://www.praterwien.com

Ніч в транзитному готелі.

5-й день.  Ранковий сніданок. Переїзд в м. БУДАПЕШТ. Оглядова автобусна екскурсія Будою та Пештом.   Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише одне з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю – це Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси … Парламент, Площа Героїв, поспект Андраши, замок Вайдахуняд … і це не все, що чекає Тебе в Будапешті. Фотосесія.

Можливо екскурсія на кораблику по р.Дунай. (Факультативно).??.

Виїзд в Україну.

 

 

 

Вартість програми 200Є. 

У вартість включено:

✔проїзд по маршруту автобусом класу Євро 5
✔супровід керівника групи
✔3 ночі в готелях туристичного класу
✔3 сніданки  ✔ 3 вечері
✔екскурсії по маршруту Краків, Будапешт, Прага, Відень)
✔кораблик в Будапешті по Дунаї
✔прохолодні напої під час руху автобуса
✔сувенірна продукція від фірми оргнанізатора

Print Friendly, PDF & Email