Марокко – земля загадок АВІА 18.10.2021

Марокко – земля загадок АВІА  18.10.2021

 

 

 

 

Про Марокко можна говорити багато. Але краще його побачити. Країна де, де зустрічається історія і сучасність. Марокко відоме як країна п’яти столиць. Сучасна столиця – Рабат де у своїй резиденції проживає монарх, яких також має резиденції в містах Фес, Марракеш, Мекнес. Кожне з цих міст в своїй історії очолювало державу і береже соєю самобутність, неповторність, шарм нагадуючи про свій зоряний час. Наймолодша з них Касабланка, що відома як «Африканський Нью-Йорк»
Марокко також багате своїм природнім шармом: Гри Атлас, з неповторними перевалами, долини річок і незабутній схід сонця в дюнах. Вас гостинно зустрінуть в берберських селах. Вся територія Марокко усіяна неперевершеними цитаделями, що як капсули часу зберігають історію і культуру.
Відкрий для себе Марокко через його культуру, мальовничу природу і архітектуру. Марокко чекає на тебе.

– 1 день: (аеропорт Марракеш)
Прибуття в аеропорт Марракеш. Знайомство з Марокко.
Трансфер в готель. Вечеря. Заселення.
– 2 день: (Марракеш)
Відвідання історичного Марракешу, що славиться своїми прекрасними палацами та пам’ятниками: Кутубія Сади Мінарет та Менара. Післяобідній візит до знаменитої площі Джемаа Ель-Фна. Вечеря та проживання в готелі.
Ночівля в готелі
– 3 день: (Варзазат)
Сніданок в готелі. Виїзд до Варзазату через дуже приємні пейзажі та багато укріплених Селищ берберів рідкісної краси та переправу через перевал Тічка. Огляд знаменитого Ейта Бенхадду Касба, одного з найкрасивіших Касби в на південь від Марокко та під захистом ЮНЕСКО. Вечеря та проживання в готелі.
Ночівля в готелі
– 4 день: 
Відвідування  Касби, де знамениті пальмові та трояндові сади вирощуються місцевими спеціально для виготовлення парфум. Відвідання касби 17 століття та продовження Тінггір через тінджад дорогу. Відвідання чудових каньйонів Тодга, скелі яких досягають і висоти 250 метрів. Дорога до Ерфуда, виїзд до Мерзуги 4  Після традиційної вечері  Берберські страви, ви переночуєте під берберськими наметами і насолоджуєтеся чудовим видом на дюни.

 Ночівля.
– 5 день: 
З раннього ранку можна пройтися пісками дюни Мерзуги. Повернення до готелю на сніданок і продовження феса, через Еррахідію та сині водоспади Мескі. Потім Міделт, ще одине Село Бербер добре відоме всім гірськими курортами, що оточують цю територію через Іфран – чудовий гірськолижний курорт. Вечеря та проживання в готелі.

– 6 день:

 Цілий день присвячений визначним пам’яткам міста Фес, духовній столиці Марокко середньовічна Медіна та Медса Бу-Ананія, фонтан Неджарін, Мулай Ідріс мавзолей і зовні мечеть Карауїн. Вдень відвідування еспланади з Королівським палацом з його розкішними золотими дверима, а потім огляд Фес Джид. Вечеря та проживання в готел.

– 7 день: 

Виїзд в Рабат, проїзд повз Мекнес, відвідування адміністративної столиці країни та екскурсія по місту: Королівський палац, (Мехуар), Оудая Касба, мавзолей Мохамеда V, Вечеря в Хасані та проживання в готелі.

– 8 день: 

Переїзд до аеропорту Менара, виліт.

 

Вартість програми 790 Є.

У вартості :

Актуальна вартість туру уточнюється у менеджера!

*Кінцева вартість послуг уточнюється на момент бронювання у менеджера напрямку. Вартість послуги може змінюватися в залежності від варіювання курсу валют та інших факторів та фіксується тільки за наявністю часткової або повної оплати.

 

У вартості :

–    Міжнародний Авіа переліт.

–    Трансфер з аеропорту до готеля і з готеля до аеропорту.

–    Проживання 7 ночей в готелях категорії 3*.

–    Сніданки та вечері.

–    Трансфери по програмі на всі 7 днів перебування в Марокко.

–    Медичне страхування.

–    Супровід керівника групи.

Додатково оплачуються :

– Вхідні квитки в музеї.

–  Приватні витрати на сувеніри та шопінг.