ЕКСКУРСІЙНО – ВІДПОЧИНКОВИЙ ТУР В ОАЕ 25.10.2020

25.10.2020

ЕКСКУРСІЙНО – ВІДПОЧИНКОВИЙ ТУР В OAE

  1. День. Трансфер в міжнародний аеропорт Львів. Реєстрація на рейс. Приліт в Міжнародний аеропорт Дубаї. Паспортний контроль. Зустріч групи в аеропорту. Груповий трансфер в готель категорії 4 * в район Дубаї Маріна*. Поселення в готелі. Відпочинок з дороги. Перше знайомство з Дубаї. Вечірня прогулянка новим та сучасним районом Dubai Marina. повернення в готель. Ніч в готелі.
* Багатий житловий район Дубай Маріна відомий масивом The Beach у JBR – розважальним комплексом із ресторанами просто неба й піщаними пляжами. На набережній “Дубай Маріна Уок” розташовуються вишукані кафе й тимчасові ремісничі ринки, а в торговельному центрі працює багато бутиків модних брендів. На штучній пристані, уздовж якої курсують елітні яхти, пропонують поїздки на водних мотоциклах, стрибки з парашутом тощо.
Район Дубай Марина – справжня перлина сучасного архітектурного надбання Еміратів, знаходиться приблизно в 25 кілометрах на південний захід від ділового центру Дубая навколо рукотворної затоки. Тут знаходяться новітні і найвражаючі вражаючі споруди і пам’ятки, тут відвідувачів зустрічає витончена розкіш, бездоганний комфорт і пейзажі найкрасивішого узбережжя емірату. Район Дубай Марина – це найсучасніша пам’ятка міста. Динамічний силует хмарочосів і багатоквартирних житлових будинків на тлі блакитного дубайського неба справляє сильне враження, а вночі виглядає особливо ефектно завдяки ілюмінації. Район Дубай Марина увесь час міняє свій вигляд, адже багато хто з його будівель як і раніше знаходиться в процесі будівництва.
2 День – 7 День. Сніданок в готелі. Відпочинок на морі ( пляж Marina Beach в пішохідній доступності). Під час перебування в Дубаї маємо можливість відвідати найбільш відомі та цікаві визначні місця ОАЕ. Туристи можуть вибрати на свій розсуд екскурсії, що їх цікавлять*, або ж насолоджуватись перебуванням на пляжах Персидської Затоки.
8. День. Сніданок. Виселення з готеля. Трансфер в аеропорт. Реєстрація на рейс. Приліт в міжнародний аеропорт Львів. Паспортний контроль. Трансфер у місто проживання.
Екскурсії , що заплановані в програмі:
Дубаї – найбільш непередбачуване місто на планеті! Якщо ви кілька років тому були в цьому місті, то, повірте, ви не можете говорити, що добре його знаєте, тому як воно постійно змінюється. Складно без порівняння уявити ту стрімкість, з якою перетворюється Дубай. Він славиться пишнотою своїх будівель – переважно ультрасучасними хмарочосами, які постійно ставлять все нові і нові рекорди висоти. Тут кожен знайде собі розваги і пам’ятки до душі – модні ресторани, затягуючий шопінг в бутіках, мальовничі природні місця, а також культурно-історичні цінності міста. Дубай весь час оновлюється і розвивається, тому змушує повертатися в нього знову і знову…
Музичний фонтан – одна з головних визначних пам’яток Дубая. Це гарне місце щодня збирає навколо себе безліч туристів і місцевих жителів. І не дивно – фонтан Дубая став прекрасним поєднанням музики, світла і води. Примітно те, що варіації поєднання постійно змінюються, і, приходячи сюди протягом кількох вечорів поспіль, щоразу Ви можете бачити абсолютно нове шоу. Також, що притаманне Дубаю, Музичний фонтан входить в число найбільших і найвищих фонтанів світу – висота його струменів може перевищувати 150 метрів.
Арабська культура, так само як і релігія, завжди були цікаві жителям західної цивілізації. Тому великий інтерес для туристів представляє мечеть Джумейра. Споруда є яскравим представником арабської архітектури та релігії. Мечеть вражає відвідувачів своїми архітектурними особливостями і каліграфічним письмом на стінах. Рівній цієї мечеті немає в країні ні за розмірами, ні по надбанню. Примітно те, що двері більшості мечетей у арабів закриті для тих, хто не є мусульманином. Джумейра ж відкрита для всіх, що робить її найкращим місцем в Дубаї для туристів, охочих більше дізнатися про мусульманську культуру.
Неймовірна пам’ятка всіх Об’єднаних Арабських Еміратів. Архіпелаги “Мир” і “Всесвіт” настільки зачаровують… Вони унікальні, що в буквальному сенсі позбавляють дару мови. “Мир” – найбільший архіпелаг штучних островів, що знаходиться всього в декількох кілометрах від Дубая. Він являє собою зменшену копію нашої планети, таку, якої ми звикли бачити її на картах світу. Але на досягнутих результатах влада міста зупинятися не має наміру – планується створення архіпелагу “Всесвіт”, за назвою якого зрозуміло, яким буде цей грандіозний проект.
Burj Khalifa – один з найвідоміших будівель Об’єднаних Арабських Еміратів та високоякісної визначної пам’ятки Дубая. Він не лише є найвищим у світі будівництвом, але й претендує на назви самої висококласної структури в світі, найвищої спостережної колоди у світі, а також ліфта з найдовшою відстані від подорожей у світі ( панорамна площадка – факультативно )

Шейх Заїд, мечеть, Абу-Дабі. Велика мечеть Шейха Заїда – це мамонтова сучасна мечеть неймовірної краси. Використовуючи сучасний дизайн та старовинні майстерні, мечеть гармонійно поєднує сучасні та старовинні стилі та техніку, щоб створити нову інтерпретацію ісламської архітектури. Відвідування тут є обов’язковим на будь-якому маршруті Абу-Дабі. Завдяки своїм інтер’єрам, що використовують щедрі обсяги золота, мозаїчної плитки та скляної роботи, а також величезні кількості мармуру, а його зовнішній вигляд сліпучо-білого каменю, який різко контрастує під блакитним небом Емірату, він ніколи не сльозу.

 

Вартість програми на 1 особу – 635 €
Актуальна вартість туру уточнюється у менеджера!
*Кінцева вартість послуг уточнюється на момент бронювання у менеджера напрямку. Вартість послуги може змінюватися в залежності від варіювання курсу валют та інших факторів та фіксується тільки за наявністю часткової або повної оплати.
Вартість прораховано на групу 10-15 осіб
– авіа Львів – Дубаї – Львів
– трансфери до аеропортів
– готель класу 4* в сучасному районі Дубаїв Маріна.
– всі екскурсії вказані в програмі
– сніданки в готелях
– супровід керівника групи