🇹🇷 КОЛОРИТНА ТУРЕЧЧИНА 25.05.2022

25.05.2022

 

🇹🇷 КОЛОРИТНА ТУРЕЧЧИНА

Комфортний тур з прямим перельотом в Стамбул.
Яскравими враженнями будуть від знайомства з Стамбулом! Міста, де зливається Європа і Азія, минуле і сучасність, де стільки цікавого і незвичного! Запрошуємо!

1. День. Виліт з міжнародного аеропорту Львів. Прибуття в Стамбул. Трансфер в центральну частину Старого Міста ( район Султанахмед ). Поселеня в готелі. Короткий відпочинок з дороги. Прогулянка Старим Містом. Ніч в готелі.


2. День. Сніданок. Екскурсійна програма містом ( Собор Св.Софія , площа Іподром , палац Топкапі та парк, Сулеймані , Гранд Базар , Галатський міст, Прогулянка на приватній яхті по Босфору. Ніч в готелі.


3. День. Сніданок. Трансфер в аеропорт. Внутрішній переліт в Даламан. Прибуття. Знайомство з регіоном Фетхіє / Олуденіз. Поселення в колоритному готелі ( 250 м до моря. )Відпочинок на морі. Вечеря. Вільний час. Ніч в готелі


4. День. Сніданок. Відпочинок на морі. Пляж , який входить в трійку найкращих пляжей Туреччини ( блакитна лагуна ). Вечеря. Ніч в готелі.
В Олюденізі знаходиться Блакитна лагуна— національний заповідник Туреччини, відомий своїм незвичайним пляжем. У містечку розташовано безліч готелів, в основному рівня 3* – 4 *
Містечко з трьох боків оточене горами, найвища з яких — Бабадаг, у перекладі «батько-гора». Висота основного, так званого, «нижнього старту» — 1672 м — активно використовується туристами для оглядових екскурсій і спортсменами-парапланеристів для стартів.


5. День. Сніданок. Відпочинок на морі. Для бажаючих політати на пароплані – будь ласка. Організована екскурсія.

Висота верхнього старту, на піку гори – 1980 м. Є ще проміжна зона. Всі три старти призначені для зльоту під різні напрямки вітру. Топологія місця дозволяє вийти над затокою на висоті 1000-1500 м, що робить Олюденіз  одним з найбільш популярним місць для парапланерного польоту. Сюди приїжджають пілоти з багатьох країн Європи а також з інших континентів
Вільний час. Вечеря.


6. День. Сніданок. Денна екскурсія на яхті у відкритому морі та купанням в маленьких колоритних бухтах регіону. Вечеря. Ніч в готелі.


7. День. Сніданок. Відпочинок на морі.
Для бажаючих Jeep Safari по історичним місцях даного регіону.  Вечеря. Вільний час. Ніч в готелі.


8. День. Сніданок. Виселення з готеля. Екскурсія в Кайякой ( древнє поселення греків ). Трансфер в аеропорт. Реєстрація на рейс. Виліт.

🗓 25 травня – 01  червня 2022
Вартість програми на 1 особу – 535 €
 
Актуальна вартість туру уточнюється у менеджера!
*Кінцева вартість послуг уточнюється на момент бронювання у менеджера напрямку. Вартість послуги може змінюватися в залежності від варіювання курсу валют та інших факторів та фіксується тільки за наявністю часткової або повної оплати.
 
Вартість прораховано на групу від 15 осіб

✔ трансфери до аеропортів та готелів в  Туреччині.
✔ авіапереліт Львів – Стамбул – Львів
✔ авіапереліт Стамбул – Даламан – Стамбул
✔2 ночі проживання в Стамбулі, 4* зі сніданком в центрі Старого Міста ( квартал Султанахмед )
✔5 ночей проживання в містечку Олуденіз
❤фото з ресторану готеля
✔екскурсійна програма по маршруту
✔ медична страхівка + covid

 

Варто розрахувати ⤵️
🔸️ Екскурсійна програма по маршруту