ВЕСНА В ІТАЛІЇ 06.03.2014

06.03.2014 

 

 

 

 

ВЕСНА В ІТАЛІЇ 

БУДАПЕШТ-БАЛАТОН-ВЕРОНА-ПАДОВА-ФЛОРЕНЦІЯ-ПІЗА-БОЛОНІЯ-ЛЮБЛЯНА

1-й день  Виїзд з м. Тернопіль близько 22.00. Проходження Україно-Угорського кордону. Зупинка на сніданок. Прибуття в м. Будапешт. Пропонуємо з дороги відпочити в термальних басейнах, або ж оглянути місто з палуби кораблика по р. Дунай. 17.00 – Виїзд на о. Балатон. Ніч в готелі.

2-й день  Сніданок. Трохи вільного часу на озері, опісля виїзд в Словенію та Італію. Зупинка на обід в околиці Любляни. Прибуття у м. Верона. Вечірня екскурсія. Ознайомлення з містом. Поселення в готелі. Ніч в готелі.

3-й день  Сніданок. Вільний день. Пропонуємо розважитись у найкращому Розважальному парку Італії – Гардаленд  www.gardaland.it, або ж позагоряти на березі чудового озера Lago di Garda, або провести день в місті Ромео і Джульєтти!!! Ніч в готелі в Болоньї.

4-й день  Сніданок. Ранковий виїзд у Пізу. Знайомство з містом. Пізанська вежа!!! Переїзд у казкову Флоренцію. 14.00- 21.00 Вільний день у Флоренції. Екскурсія по Флоренції.  Ніч в готелі в Болоньї.

5-й день  Сніданок. Ранковий виїзд у Падову/Венецію. Хто бажає реликснути в термальних басейнах запрошуємо…Хто бажає у Венецію до ваших послуг гід у Венеції… 19.00 – Виїзд у Словенію.   Ніч в готелі.

6-й день  Сніданок. Виїзд в Україну. За бажанням групи дегустація Егерських вин у винних погребах м. Егер. Перетин Угорсько-Українського кордону.

Програма запланована на 06 березня 2014 р. Вартість складає 3450 грн/ос.

Консульський збір в розмірі 35Є+10(страхівка)додається.

P.S На території Італії заїзд автобуса в Історичний центр туристичних  міст платний(туристичний податок). Вартість всіх екскурсій по програмі а саме: Будапешт, Верона, Піза, Флоренція, Венеція, Падова, Егер, а також  платні заїзди автобуса складає -75 Є/ос

Print Friendly, PDF & Email

 

 

budapest4 ponte vecchio

verona2 gardaland22

pisa venezia