ВЕСНЯНІ КАНІКУЛИ – НАЙКРАЩІ ВРАЖЕННЯ 24.03.2014

24.03.2014

 

 

 

 

ВЕСНЯНІ КАНІКУЛИ

НАЙКРАЩІ ВРАЖЕННЯ

ТЕРНОПІЛЬ, КРАКІВ (АКВАПАРК), ВРОЦЛАВ, БЕРЛІН (Tropical Islands & ZOO), ВЕЛІЧКА, ТЕРНОПІЛЬ

1-й день. Збір групи в 20.00. Розміщення в автобус євро класу. Місця в автобусі розписані згідно попереднього запису. Переїзд до Україно Польського кордону. Переїзд в Краків.

 2-й день. Прибуття в Краків( духовна і культурна столиця Польщі) Оглядова екскурсія: «Старий Краків». Протягом віків тут змішувалися впливи цивілізацій Заходу та Сходу, перетиналися шляхи культур, думок та релігій різних народів. Саме тут знаходиться Вавель – місце коронації польських королів, Маріацький костел з вівтарем Віта Ствоша, найбільший у Європі Ринок, Торгові ряди Сукенніце, а також Ягелонський університет з відомими Collegium Maius. Запрошуємо відпочити   Краківському Аквапарку. www.parkwodny.pl. Переїзд на ночівлю в готель. Вроцлав. Ніч в готелі. 

3-й день. Сніданок. Виїзд в Німеччину. Відвідання розважального комплексу «Tropical Islands» www.tropical-islands.de . Для бажаючих пропонуємо екскурсійну програму в центр Берліна. Чудовий будинок Рейхстагу, Берлінський кафедральний собор, музейний острів, Бранденбурзькі ворота! Кожен, хто приїжджає в Берлін так чи інакше попадає під магічну чарівність цього міста, його живого і невимушеного шарму. Ніч в готелі в Німеччині.

4-й день. Сніданок. Відвідання Берлінського Зоопарку – найбільшого зоопарку в Європі і одного з найбільших зоологічних садів в світі, Zoologischer Garten – ставки, фонтани, озера, водоспади, акваріум, екзотичні рослини, і милі приємні, маленькі і великі звірятка. Ні в якому другому зоопарку не представлена така велика кількість видів тварин.(Приблизно 14000 тварин,15000 видів). Щорічно його відвідують біля 2,6 млн. людей. Недарма жителі столиці стверджують : «Не знає Берліна той, хто не був в Берлінському зоопарку »; 17.00 – Виїзд в Польщу. Ночівля в готелі.

5-й день. Сніданок. Пропонуємо відвідати  “Соляні Копальні Велічки” – найстаріше соляне підприємство на польських землях, яке функціонувало понад 7 століть, глибокі дев’ятиярусні тунелі, в яких побудовані підземні храми, містки, численні скульптурні твори. Тут ми побачимо чарівні підземні озера, гроти, прекрасні каплиці і музейну експозицію, яка розповість про історію соляних розробок, а також експонати, які відтворюють атмосферу старовинних легенд, а оригінальна техніка і інструмент – дають можливість відчути чудову силу природи!

15.00 – Виїзд в Україну. Прибуття в Тернопіль.

 

Вартість програми на дитину  195 Є.

Виїзд заплановано на 24 березня 2014 року.

 ***оформлення Шенген візи та медичної страхівки – 65 Є(дорослий),дитина до 18 р(25 євро). У Вартості всі екскурсії!!!!!!!!!!!!

Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

krakivwawel Wrocław

tropical island berlin zoo

berlin zoo2 velichka