НЕПОВТОРНІСТЬ АДРІАТИКИ… І ЯК БЕЗ ВЕНЕЦІЇ!!! 14.06.2014

14.06.2014 

 

 

 

 

НЕПОВТОРНІСТЬ АДРІАТИКИ…

(ALL INCLUSIVE)

І ЯК БЕЗ ВЕНЕЦІЇ!!!

ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК В КОЛІ СІМ’Ї ТА ДРУЗІВ

Будапешт-Біоград-на-Мору-Задар-Плітвіцькі Озера- Венеція-Лідо-ді-Єзоло-Будапешт

1-й день. Збір групи в 13.00. Розміщення в автобус євро класу. Виїзд з Тернополя. Зупинка на вечерю в перед кордоном. Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд територією Угорщини через Будапешт і Хорватію.

2-й день. Прибуття в м. Біоград-на-Мору (побережжя Адріатики). Поселення в готель Hotel Adria 3*, Biograd na Moru http://www.hoteladria.hr/eng/, що розташований в сосновому лісі 280 м. до моря.

2-й- 9-й дні. Відпочинок на неповторному побережжі Адріатики.

Прекрасний курорт Біоград згадується як місто із середини Х століття (Костянтин Багрянородний). В ХІ сторіччі місто було місцеперебуванням хорватських королів. Біоград на морі – це курортне місто знаходиться на узбережжі навпроти архіпелагу островів Корнеті (їх тут більше 140), який є Національним парком. Біоград на Морі – це досить жвавий центр місцевої торгівлі, оточений прибережними селами і малими містами. Прямо навпроти міста в Пашманській протоці розташовані два маленьких острівця – Планац і Св. Катеріна. Узбережжя цього регіону є одним з найкрасивіших на всій Адріатиці: приголомшлива природа, численні затишні бухти і затоки, скелясті і галькові пляжі, нескінченні хвойні ліси, – щорічно приваблюють сюди мільйони туристів з багатьох країн світу. Численні міста та невеличкі далматінські селища, мають багатющу історію. Багато хто з них беруть свій початок з античних або середніх століть. Найвідомішими є міста Задар, Шибеник зі знаменитим собором Св. Якова і популярний курорт Біоград з прекрасними гальковими пляжами.

9-й день. Ранковий сніданок. Розміщення в автобус. Виїзд в національний заповідник Хорватії – Плітвіцькі Озера.(25Є/ос) Національний парк Плітвіцькі озера знаходяться в найпопулярнішому курортному регіоні лише 170 км від побережжя Біоград-на-Мору. Завдяки унікальній красі, багатому рослинному і тваринному світу з 1979 року за рішенням ЮНЕСКО віднесений до списку світових пам’ятків природи. 16 озер національного парку сполучені між собою 92 каскадами водоспадів! Цей феномен вважається одним із найдивовижніших у світі. Неповторний витвір природи виник, за геологічними мірками, не так давно – якихось 4 тис. років тому. Не лише естетичну, а й природничу цінність являють собою букові, соснові, ялинові та інші ліси. В них водиться багато тварин, яких не знайдеш в інших куточках Європи. Для туристів ці місця – джерело найекзотичніших вражень.

17.00- Виїзд  Італію. Поселення в готелі на найкращому літньому курорті регіону ВЕНЕТО(Венеція) – ЛІДО ДІ ЄЗОЛО.  Ніч в готелі.

10-й день. Сніданок. Відпочинок на морі. Італійське побережжя Адріатики.

Курорт Lido Di Jesolo (Лідо Ді Езоло) розташований в 35 км на північний схід від Венеції, біля основи піщаної коси, що відокремлює венеціанську лагуну від Адріатичного моря. Лідо Ді Езоло – порівняно молоде місто, побудований в 60-і роки, але володіє сьогодні добре розвиненою інфраструктурою для відпочинку. Три лінії готелів курорту простягнулися вздовж морського узбережжя на 15 км. Навколо курорту немає промислових об’єктів. Море чисте і мілководне, що особливо добре для дітей. Особливий вид «золотого» піску, ідеально доглянуті і обладнані пляжі, довгі та широкі. Особливий мікроклімат: через близькість Альп тут не буває сильних вітрів, бурхливого моря і високих хвиль. Невеликі, але надзвичайно затишні готелі з високим рівнем обслуговування. Ніч в готелі.

11-й день. Сніданок. Відпочинок на морі. Для бажаючих  пропонуємо відвідати Венецію та острів Мурано.  Венеція – це місто, яке побудоване на піщаній мілині, нанесених річками із Австрії. Хтось назвав це своєрідне місто “Земною корою, що осіла на хвилях”. Венеція розташоване на своїх же 118 островах, 378 їх мостів проходять через 157 каналів. Місто покоїться на багатьох мільйонах паль, виготовлених із першосортних модринових дерев та гірських лісів Далмації. Чотириста років пішло на забивання цих паль. Будівельники міста відвели в сторони річки, що утворюють венеціанську лагуну, і зміцнили природний піщаний бар’єр, який тягнеться від Бурано до Кьоджі, посиливши його в найбільш вузьких місцях кам’яними стінами. Вони поглибили і очистили протоки, що зв’язують лагуну з морем, вивчили і розкрили підземні канали, якими морський прилив проникає двічі в добу в лагуну і поширюється в ній, несучи стоячим водам життя і дихання. І оскільки в години відливу плавання у венеціанській лагуні можливо лише по цих звивистих і вузьких фарватерах, означали їх рядами ліхтарів, що становлять незабутню рису венеціанського лагунного пейзажу вночі.

Венеція – твір людських рук, створений в незвичайно скрутних умовах.

Окрім Венеції, в Західній Європі є ще декілька великих міст, в яких вулицями служать канали. Так, бельгійське місто Гент лежить на 26 острівцях, сполучених 207 мостами, Амстердам в Голландії також розташований на 26 островах. Повернення в Лідо. Ніч в готелі.

12-й день. Сніданок. Відпочинок на морі. 15.00 – Виїзд в Будапешт. Прибуття. Поселення в готель. Ніч в готелі.

13-й день. Сніданок. Виїзд в Україну. Прибуття в Тернопіль.

P.S. В період Вашого відпочинку організаторами пропонуватимуться кілька екскурсій які забезпечать Вам масу нових вражень та позитивних емоцій!!!

Вартість програми на дорослого  655 Є, ціна для дітей визначається при бронюванні туру.

Увага! Вартість програми може становити від 455Є з особи при умові проживання в апартаментах або готелях нижчого класу.

***оформлення Шенгенської  візи та медичної страхівки – 40 Є(дорослий),дитина до 18 р(10 євро). У вартості туру : Проживання в готелі Адріа – 7 ночей. Харчування ALL INCLUSIVE.

Проживання в курортному містечку Лідо ді Єзоло – 3 ночі. Транзитна ніч в Будапешті -1 на ВВ.

Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

rab-croatia Biograd na Moru

aqualandia venezia4

adriatika