ПЕРЛИНИ СЕРЕДЗЕМНОМОР’Я 15.07.2014

15.07.2014 

 

 

 

 

ПЕРЛИНИ СЕРЕДЗЕМНОМОР’Я

ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК В КОЛІ СІМ’Ї ТА ДРУЗІВ

ГЕНУЯ-САН РЕМО-МОНАКО-КАННИ-НІЦЦА(Італійська і Французька рів’єри) крім цього БАЛАТОН-САВОНА-ЛЮБЛЯНА-ГАРДАЛЕНД(італійський Дісней)

1-й день. Збір групи в 21.00. Розміщення в автобус євро класу. Виїзд з Тернополя. Зупинка на вечерю в перед кордоном. Проходження Україно-Угорського кордону. Переїзд територією Угорщини.

2-й день. Прибуття на озеро Балатон або Хевіз. Поселення в готель. Відпочинок на озері. Ніч в готелі.

3-й день. Сніданок. Ранковий виїзд в Італію. Прибуття в м. Савона. Поселення.

4-й день. Сніданок.  Екскурс по одному з найстаріших портів Середземномор’я – Савона. Італія! Тут в кожному камені – історія. Здається, що розлитий в повітрі час лише умножає число відомих шедеврів живопису і скульптури. Сюди приїжджають за відчуттям, що світ великий і історія його вічна. Італія неймовірно красива. Все, що ви читали про Італію, – правда. І про дивну гармонійність архітектури, яка здається природною приналежністю пейзажу.

Виїзд в Канни. Поселення в готель близько 12.00. Всі відпочивають на морі та насолоджуються незабутніми краєвидами найелегантнішого побережжя блакитної рів’єри.

 4-й – 10-й день. Відпочинок на морі. Ця приваблива Блакитна Французька Рів’єра! Інакше й не назвеш цей шматочок золотого піщаного берега, обрамленого водною та небесною блакиттю з одного боку та зеленню гірських схилів Альп – з іншого. Блакитний берег – це триста сонячних днів в році, що розтягнулися уздовж побережжя Середземного моря, що починаються недалеко від величезного буйного портового Марселя і завершуються чарівним Мантоном, що граничить з Італією. 120 кілометрів побережжя, 40 кілометрів прекрасних пляжів. За час вашого відпочинку тут, Ви можете безперешкодно поїхати в Канни, Монако, Езе…індивідуально, або ж екскурсійно з групою. Містечко Beaulieu-sur-Mer знаходиться в бухті блакитного Берега Французької Рів’єри 5 км від порту Ніцци та 15 км від королівства Монако. Тут відпочинок дня заміняє тиждень…

10-й день. Сніданок. Ще продовжуємо відпочинок на морі. 18.00- виїзд у Верону. Поселення в готель. Відпочинок.

11-й день. Сніданок. Пропонуємо розважитись у найкращому Розважальному парку Італії – Гардаленд  www.gardaland.it. 19.00- Виїзд у Словенію. Ніч в столиці Словенії (Любляні).

12-й день. Сніданок. Виїзд в Україну.

Вартість програми 575 Є. ***оформлення Шенгенської  візи та медичної страхівки – 40 Є(дорослий),дитина до 18 р(10 євро). Вартість екскурсій по програмі (Савонa, Монако, Ніцца, Канни, Езе)- 35Є/ос

Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

savona cannes

france---sur-mer2 france---sur-mer3

Gardaland2