ВІДПОЧИНОК У СЛОВАЧЧИНІ ТА ПОЛЬЩІ

2020

 

 

 

 

ВІДПОЧИНОК У СЛОВАЧЧИНІ ТА ПОЛЬЩІ

Тернопіль – Кошіце –

Ліптовський Мікулаш – Ясна –Краків – Варшава – Тернопіль

1-й день. Збір групи в 6.00. Розміщення в автобус VIP класу. . Виїзд з м. Тернопіль. Зупинка на сніданок в Українських Карпатах. Перетин Україно – Словацького кордону. Переїзд в м Кошице – друге за величиною місто Словаччини. Місто Кошице був обраний культурною столицею Європи 2013 року. Ви побачите всі головні визначні пам’ятки історичного центру міста: собор Св. Алжбети, найбільший собор Словаччини та східної Європи, каплицю Св.Михайла, готичну вежу дзвінницю Св. Урбана, чумну колону, знаменитий оперний театр , міську Ратушу, костел Єзуїтів, романську церкву.

Переїзд в м. Ліптовський Мікулаш. Ніч в готелі.

2-й день.  Сніданок. Пропонуємо відвідати Ясну. Відпочинок в горах в національному заповіднику – ЯСНА.  Курорти Татр привабливі поєднанням гідного сервісу й прийнятних цін. Добре розвинена інфраструктура. До послуг гостей – криті та відкриті басейни, тринажерні зали, прокат лижного спорядження, дискотеки, ресторани, бари.  Словацька традиційна кухня задовольнить справжніх гурманів, до того ж різноманітність страв вдало поєднується з їх ціною. Відкрийте для себе своєрідність словацької кухні.

Пропонуємо оздоровитися в Розважальному комплексі «Татраландія»

 Аквапарк Татраландія є найбільшим аквапарком у Словаччині і одним із найбільших у Центральній Європі. Знаходиться за 2 кілометри на північно-захід від центру Ліптовського Мікулашу, на північному березі водосховища Ліптовська Мара. Побудований на термальному джерелі, з якого б’є вода з глибини понад 2,5 кілометри з постійною температурою 60,7 градусів Цельсія.

На території аквапарку є тринадцять басейнів, вісім з них працюють круглорічно, три з яких – повністю критих. Температура води в басейнах різна, максимум до 38 градусів Цельсія. У А.Т. є 29 водних гірок, 9 з яких працюють круглорічно. www.tatralandia.sk.

Виїзд в Кальварію, дорога через словацькі та польські Татри,  поселення в готель. Ніч в готелі.

3-й день.  Сніданок.

Оглядова  екскурсія: «Старий Краків». У Польщі є декілька столиць, Варшава – адміністративна, Закопане – зимова, ну а душа цієї країни в найцікавішому місті Краків. Протягом віків тут змішувалися впливи цивілізацій Заходу та  Сходу, перетиналися шляхи культур, думок та релігій різних народів. Саме тут знаходиться Вавель – місце коронації польських королів, Маріацький костел з вівтарем Віта Ствоша, найбільший у Європі Ринок, Торгові ряди Сукенніце, а також Ягелонський університет з відомими Collegium Maius.

Переїзд у Варшаву.

Оглядова екскурсія у Варшаві – місті, що вражає своєю красою з першого погляду. Середньовіччя і сучасність гармонійно переплелись у столиці Польщі: будівлі Королівського Тракту і панорама нового стадіону, сучасні споруди-велетні та неймовірно цікаві вулички “старувки”. Місто з трагічною долею, яке втратило 85% своїх унікальних старовинних будівель під час ІІ Світової війни, сьогодні відродилося, як Фенікс із попелу, включене до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО і є одним із найкрасивіших у Європі. Прогуляйся Замковою площею – відчуй дух королівської епохи, а на ринковій площі придбай сувеніри на пам’ять про чарівну Варшаву, з вежі костелу Святої Анни оглянь місто з висоти птахів, підійди до найбільшого з усіх варшавських палаців Президентської резиденції, заглянь до затишних кав’яренок, щоб поласувати журеком чи пирогами.

Виїзд в Україну.

 

4-й день.  Прибуття в Тернопіль.

У вартість входить:

? проїзд по Маршруту
Тернопіль – Варшава – Краків – Кальварія
? супровід керівником групи
?2 ночі в готелях на сніданках.
?2 вечері
?3 снеки в дорозі.
Екскурсії в Варшаві та Кракові
? мед.страхівка
? прохолоджуючі напої в дорозі

Вартість на автобусі класу VIP

Складає 165 € / ос
(при кількості 30 учасників)

Складає 155 € / ос
(при кількості 40 учасників)

 

Print Friendly, PDF & Email