ВІДПОЧИНОК ДЛЯ ДУШІ 26.07.2014

26.07.2014 

 

 

 

 

ВІДПОЧИНОК ДЛЯ ДУШІ

ІТАЛІЯ(ЛІГУРІЯ)-МОНАКО-НІЦЦА-ВІДЕНЬ

БУДАПЕШТ-ВІДЕНЬ-САВОНА-МОНАКО-НІЦЦА-ПАДОВА

1-й день  06.00 – Виїзд з Тернополя. Проходження Україно – Угорського кордону( м. Чоп). Переїзд територією Угорщини  та прибуття до м. Будапешт. Поселення в готель. Відпочинок з дороги. Вашій увазі пропонуємо пізнавально-екскурсійну програму по вечірньому Будапешту (вільний час). Факультативна екскурсія на кораблику по річці Дунай(10E).Ніч в готелі.

Ніч в готелі.

2-й день  Сніданок. Ранковий виїзд у місто Відень. Вашій увазі пропонуємо  автобусну екскурсію по визначним місцям Відня, та пішохідну прогулянку по Старому Місту. Другу половину дня запрошуємо відвідати відпочинковий комплекс “Пратер” www.prater.at  Вільний час. В 21:00 виїзд в м. Савона.

Ніч в готелі.

3-й день  Сніданок. Прибуття в м. Генуя/Савона близько 11:00/12:00 Зустріч рідних з України з родичами в Італії. Для відпочиваючих поселення в Seminario a Savona(це будинок в якому давніше навчалися семінаристи, сьогодні радо приймає гостей з України, та подорожуючих через Лігурійське побережжя Італії.

3-10 дні  Відпочинок на морі в колі рідних та друзів.

Харчування на базі сніданки-вечері(Італійська кухня) Зустріч з Українцями в Італії. А також для бажаючих факультативні екскурсії до Монако , Ніцци  та Канн та відвідання парфумерної фабрики “Фрагонард”.

10-й день  Сніданок. Виїзд в Падову. Екскурсія по місту. Відвідання Базиліки Св. Антонія. 18.00 – Виїзд в Словенію. Ніч в готелі.

11-й день  Сніданок. Виїзд в Україну. За бажанням групи дегустація Егерських вин у винних погребах м. Егер. Перетин Угорсько-Українського кордону.

 

Програма запланована на 26 липня 2014 р.

Вартість участі в проекті складає 490 Є

Консульський збір в розмірі 35Є+15(страхівка)додається.

Print Friendly, PDF & Email