НОВОРІЧНА ЄВРОПЕЙСЬКА ПОДОРОЖ ДЛЯ МОЛОДІ В ТУРИНІ 25.12.2021

 НОВОРІЧНА ЄВРОПЕЙСЬКА ПОДОРОЖ
ДЛЯ МОЛОДІ В ТУРИНІ

New Year 2022

25.12.2021 – 04.01.2022

ПАДОВА – ВЕНЕЦІЯ – МІЛАН – ТУРИН – МОНАКО – ГЕНУЯ – БУДАПЕШТ

1-й день. 10.00 – Збір групи коло Архикатедрального Собору м.Тернополя. Місця розписані згідно попереднього запису. 10.15 – Виїзд на Україно-Угорський кордон. Проходження кордону. Переїзд до Італії – м. Падова.

2-й день. Прибуття у Італію. Літургія.

Проїзд у швидкісному потягу до Венеції.(35 км). Вільний день у Венеції. Венеція – місто незабутніх вражень та однієї мрії. Мрії повернутись!
Венецію багато хто називає раєм на землі і це повністю заслужено. Унікальне місто розташувалось на 118 островах Венеціанської лагуни. Місто перетинають понад 170 каналів та 400 мостів. Про Венецію можна багато говорити, про неї пишуть книги, малюють картини та знає весь світ! Ніч в готелі.

3-й день. Сніданок. Коротка екскурсія в м. Падова. Всі визначні пам’ятки Старого Міста. Переїзд в Мілан.

Мілан – друге за величиною місто Італії, фінансово-економічна столиця країни. Центр міста красивий, є багато архітектурних стилів, не типових для Італії. Не буде перебільшенням сказати, що самим прекрасним і значним пам’ятником міста є Дуомо – Міланський собор. Холодна, піднесена готика, яка підкорила практично всю Європу, погано приживалася на теплій італійській землі. Так що Міланський собор залишається практично єдиним прикладом цього стилю на Апеннінах, повністю відповідає всім готичним канонам. Взагалі цікаві місця Мілана розташовані досить компактно, тому можна пересуватися пішки. Прямо від Соборної площі починається знаменита галерея, названа на честь першого короля об’єднаної Італії Вітторіо-Емануеле II. Якщо від Дуомо прогулятися по вулиці Данте, то в кінці цього короткого маршруту потрапляєш безпосередньо до стін легендарного Кастелло-Сфорцеско. Початок його будівництва, ймовірно, відноситься до середини XIV століття.

4- й-8–ті дні. Програма ТЕЗЕ в Турині. Зустріч Християнської Європейської Молоді з більш ніж 45 країн світу. Молодіжні зустрічі, молитви, конференції, фестивалі, конкурси і дуже багато цікавогооооо.

8-й день. Післяобідній виїзд в на  побережжя Середземного Моря. Сан Ремо / Монако. 

Монако. Всього на декількох квадратних кілометрах розташоване казково красива і неймовірно багата держава. Над могутніми скелями, нависаючи над морем знаходиться невелика, але одна з найбільш цікавих частин князівства- Монако-віль – старе місто. Тут кафедральний собор, княжий палац, музеї, сади – історія застигла, а зовсім недалеко в порту відпочивають досконалі, сконструйовані за останнім писком моди – яхти, на ідеально рівних дорогах «ганяють» зірки формули-1.

Центр Лазурного берега – Ніцца, місто, що стоїть на місці давньогрецької Нікеї. Яскраве чарівність середземноморської природи підкреслює італійський колорит старого міста і витончену красу набережної, що протягнулася уздовж пляжу.

Переїзд до Генуї.

9- й день. Прибуття до Генуї. Літургія. Екскурсія, вільний час.

Батьківщина видатного мореплавця Колумба – Генуя завжди вражає туристів колоритним узбережжям. Звідти тінисті лабіринти провулків ведуть до дивовижного символу міста – Палац Сан Джоржо (1260р.). Цей храм знаменитий своєю чудовою оздобою. У старовинному центрі знаходиться і Собор Сан-Лоренцо (ІІІ ст), зведеного Святим Лаврентієм. Головний скарб собору Сан-Лоренцо, вважається унікальна капелла Сан-Джованні (1450-1465) в якій трепетно зберігаються мощі Івана Хрестителя, двоюрідного брата Ісуса Христа, привезені під час одного з легендарних Хрестових Походів…

Переїзд в Угорщину.

 

10-й день. Прибуття в Будапешт. Поселення. Відпочинок з дороги. Вільний день в Будапешті. Будапешт – це місто, в якому дивним чином дуже гармонійно поєднується сучасний вигляд архітектурних рішень з найбагатшим історичним і культурним спадком. Незважаючи на стрімкий розвиток, це місто не втратило своєї чарівності, шарму і привабливості. Мешканці та правління Угорщини дуже трепетно ставляться до збереження визначних місць, історичних пам’яток своєї столиці. Тому на реконструкцію та утримання такої величезної кількості пам’яток історії та культури угорського народу щорічно використовуються колосальні суми грошей, а це в свою чергу підтримує інтерес до Будапешту туристів і гостей міста.

11-й день. Сніданок. Виїзд в Україну.

 

195 € / особа ( 40 € внесок TAIZE )
✅ проїзд в автобусі класу VIP по маршруту
✅ супровід духівника групи
✅ супровід керівника групи
✅ 2 ночі в зазначених містах з сніданками
P.S в програмі можливі зміни у зв’язку з змінами розпоряджень урядів ЄС , щодо ситуації covid 19
Учасники :
вік 18 – 35 , сертифікат вакцинації.