✈ Авіа Тур в Австрію. Гірські лижі та термали щодня 23.02.2022 / 27.02.2022

23.02.2022 / 27.02.2022

 

 

 

 

✈ Авіа Тур в Австрію. Гірські лижі та термали щодня

Австрія (Bad Hofgastein)

 

1-й день. Збір групи в Аеропорту м. Львів. Реєстрація на рейс. Виліт. Приліт в Міжнародний аеропорт на території Австрії ( Відень ) або Німеччини( Мюнхен ). Зустріч з водієм. Трансфер до гірськолижного містечка Bad Hofgastein Найкращий в Австрії гірськолижний комплекс з врахуванням великої кількості термальних джерел які притаманні даному регіону. Детальна інформація по  Bad Gastein на сайті www.hofgastein.com. Поселення в апартаментах в центрі містечка. Ніч в готелі.

2-й – 6-й день.  Всі 6 днів в кожного відпочиваючого вільна програма. Ми пропонуємо після щоденного сніданку проводити час в мальовничих Альпах, катаючись на лижах, сноубордах,  приймати термальні ванни. На схилі гори Штубнеркогель зведений чудовий сноу- парк. Щорічно тут проводиться Кубок світу зі сноуборду. У Бад Хофгаштайн можна перебратися на лижах, у них з Бад Гаштайн загальна система підйомників і трас. З зонами катання інших Гаштайн пов’язує автобусне сполучення. Якщо долина Гаштайн здасться мала – скі-пас дозволяє подорожувати по всьому регіону Ski Amade, об’єднуючого десятки курортів і сотні кілометрів трас. Один ії вілних днів ми пропонуємо факультативно відвідати в Зальцбург. Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місто, де народився Моцарт … Альпійське серце Австрії – “Зальцбург” – це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі … Нас заманюють середньовічні квартали, прикрашені гербами будинки і мальовничі дворики. А ще тут безліч кафе, пивних, ресторанчиків і крамничок, де торгують всякою всячиною – від оригінальних сувенірів до відомих зальцбурзьких цукерок.

6-й день.  Ранковий сніданок. Виїзд в аеропорт. Реєстрація на рейс. Виліт в Україну.

 

Вартість програми на 1 дорослого 495 Є / 890 Є

У вартості :

–    Авіа переліт

–    Трансфер з аеропорту до готеля і з готеля до аеропорту –    Проживання 5 ночей в апарт готелі / Шале , які популярні для гірськолижного відпочинку. 

–    Сніданки можна організовувати самостійно, наявність повністю укомплектованої кухні.

–    Трансфери по програмі , яка узгоджується з групою перед вильотом.

–    Харчування організовується по ходу програми , ресторанчики, гриль на природі, закупи в продуктових магазинах

 

Додатково оплачуються :

 –    Медичне страхування. 

 

Тур розраховано БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ..

Print Friendly, PDF & Email