ІТАЛІЯ/ФРАНЦІЯ( ЛЮРД🙏🇺🇦 ) ПАЛОМНИЦТВО 06.04.2023

06.04.2023

 

 

 

 

ІТАЛІЯ/ФРАНЦІЯ( ЛЮРД🙏🇺🇦 ) ПАЛОМНИЦТВО

 

1. День. Зустріч групи в Архикатедральному Соборі м.Тернополя. Молитва. Благословення на дорогу. Виїзд в міжнародний аеропорт.
2. День. Виліт в Люрд. Ранкове прибуття. Трансфер в готель.  Духовна програма. Печера, де місцевій дівчині Бернадетті об’явилась Пречиста Діва Марія. Мільйони паломників з усього світу їдуть помолитись і напитись води із цілющого джерела на місці з’явлення Богородиці. Атмосфера святості витає у Люрді єднаючи християн вірою у диво зцілення. Цього дня буде багато молитви за Україну і духовного спокою.
Відпочинок. Ввечері запрошуємо взяти участь у щоденній процесії зі свічками та молитві на вервичці.
3. День. Сніданок. Люрд – квітуче французьке містечко стало загальновідоме світові у другій половині ХІХ-го століття, коли на його околицях, з волі Божої, сталося одне з найбільш відомих об’явлень Матері Божої за всі часи християнської історії.
Хто має бажання, може зануритись у купель з чудодійною люрдською водою. Молитва у ході Хресною дорогою та вечірня хода із свічками разом з багатотисячною процесією паломників з усього світу.
4. День. Сніданок. Літургія в українській церкві Успіня Пресвятої Богородиці. Присвятимо цей день молитві до Матері Божої  за Україну 🇺🇦 та можливості побути наодинці з Господом у одному з найблагодатніших місць Європи – Люрді. Розважаємо. Вільний час.
5. День. Ранкова молитва. дорога в аеропорт. Реєстрація на рейс. Виліт. Трансфер в Україну.                                                                                                                                                              Вартість програми на 1 особу 335 €

✅ трансфер з Тернополя в Польщу.

✅ трансфер з Польщі в Тернопіль.
✅✈авіапереліт до Люрду і назад
✅ 3 ночей в готелях з сніданками.
✅оглядова , культурна та духовна програма