🇩🇪 НОВОРІЧНА ПОДОРОЖ В НІМЕЧЧИНУ (TAIZE ROSTOCK 2023) ✔Швеція & Данія 26.12.2022

26.12.2022

TAIZE ROSTOCK 2023  ✔ Швеція & Данія

 

 

 

1 день. 

Виїзд з Тернополя в 06.00. Автобус Європейського стандарту Євро 5. Місця розписані згідно попереднього запису. Переїзд територією України. Зупинка на обід. Переїзд кордону. Транзит через територію Польші. Старе Місто Краків. Вавель. Прогулянка. Різдвяний Ринок. Переїзд на нічліг в околиці Кракова.

 2 день. Берлін(Німеччина).

Ранкове прибуття до Німеччини. Зупинка біля Бранденбурзьких воріт. Пропонується піша екскурсія центром міста (факультатив). Під час екскурсії можна оглянути: Бранденбурзькі ворота, “Берлінську стіну”, Рейхстаг, музейний острів, Берлінський собор, меморіал Голокосту, єврейський музей, берлінську телевежу, район Тіргартен, площу Жандарменмаркт, церкву Примирення, Постдамер платц та інш. Нічний переїзд до м.Росток.

 

3 день. Росток. Початок програми ТЕЗЕ. Реєстрація учасників на місцевих парафіях. Поселення.

3-7 дні. ПРОГРАМА ТЕЗЕ.

 Програма в Тезе включає знайомство з Європейською молоддю, регіоном в якому проводиться зустріч, культурою та місцевими звичаями.  Близько 45 країн світу братимуть участь в цьогорічному ювілейному паломництві довіри. Молоді люди поселяються в приймаючих сім’ях або місцях придатних до такого типу зустрічей ( школи, університети, хостели ). Огранізатори завчасно дбають про комфортне пересування містом ( надаються проїзні квитки ), також забезпечують теплим харчуванням на час проведення таких зустрічей. На місцевих парафіях організовують фестивалі націй та святкування Нового Року. На протязі 4 ох днів у молоді є прекрасна нагода поспілкуватися з однолітками Європейських країн, розповізти про Україну провести канікули з користю.

7 день. ПІСЛЯ СВЯТКОВОГО НОВОРІЧНОГО ОБІДУ виїзд у Данію (Копенгаген) .

8 день.  Копенгаген — чарівна та мальовнича столиця Данії та її найбільше місто. Місто, яке пов’язує Скандинавію і Європу, вважають одним із найкрасивіших в Європі. Мабуть, це одна із найспокійніших скандинавських столиць, в якій панує максимально затишна атмосфера. Тут старі казки є близькими сусідами сучасності, а оточили їх відомі на весь світ замки, палаци, парки та музеї.
Копенгаген — місто-столиця, в якій немає майже жодного хмарочоса, а навколо лише безліч старовинних будиночків, парків та набережних. Величезну популярність Копенгагену приніс відомий письменник та казкар Крістіан Андерсен, тому головним символом міста є славнозвісний пам’ятник Русалочці.
Копенгаген — це чарівне та живе місто з затишною атмосферою, де кожен мандрівник буде почувати себе наче вдома.

 

Ніч в готелі.

9 день. Сніданок. Виїзд  –  у Вроцлав.

Вроцлав – це 5 річок, 12 островів і 112 мостів, тому його часто називають «польською Венецією».  Третину площі міста займають парки та сквери.  Вроцлав пишається своєю понад 1000-літньою історією, зачаровує оригінальною архітектурою, приваблює сприятливим кліматом. Це найтепліше місто у Польщі! У нього неможливо не закохатися. Тут панує сплетіння багатьох культур, привезених людьми із різних країн світу, тому у Вроцлаві  приязно ставляться до іноземців.  Старе місто. Набережна. Виїзд в Україну

 

10 день. Прибуття в Україну.

 

ВИТРАТИ НА ОРГАНІЗАЦІЮ ПОДОРОЖІ

225 Є + 200 грн медична страховка

 

 

У вартість входить: проживання в готелі, переїзд автобусом, супровід духівника та керівника.

У вартість не входить: реєстраційний внесок в Тезе –  40 євро, квиток на лайнер (від 55Є)