🇨🇾 Кіпр оксамитовий сезон / Cyprus 03.09.2023

03.09.2023

 Кіпр – острів у східній частині Середземного моря. Цілорічно привабливий для відпочинку й екскурсійних подорожей: по сусідству з сучасними готелями найвищого класу і доглянутими курортними центрами можна поринути в атмосферу історичності і античності, побувати в традиційних селищах і відвідати найцікавіші культурні пам’ятки.

День 1. Трансфер в міжнародний аеропорт. Реєстрація на рейс. Виліт. Приліт в міжнародний аеропорт Ларнаки. Трансфер в готель. Поселення в готелі. Відпочинок з дороги.   Ніч в готелі.

День 1-6. Сніданок. Відпочинок на морі. Екскурсійна програма. Ніч в готелі.

Курорт Протарас – курорт, що швидко розвивається, з сучасними готельними комплексами. У центрі Протараса – безліч барів, ресторанів і дискотек. На курорті панує інтернаціональна атмосфера дружби і загального свята.

На цьому ідилічному курорті ви знайдете золоті піщані пляжі, оточені скелями, що відтіняють крихітні затоки, помилуєтеся блиском ранкового сонця, яке повільно сходить над горизонтом, немов виринає з кришталево чистих вод іскристого Середземного моря. Тут, серед поетичних пейзажів, ви маєте можливість вибору між безтурботним проведенням часу в будь-якому з розкішних готелів і зануренням у приємну самотність нескінченного пляжу. Досліджуйте чарівну околицю на кілька миль углиб острова, і знайдете чудову Долину вітряних млинів, де сотні лопатей допомагають викачувати воду для зрошення навколишніх полів.

Курорт Агія Напа – блакитне море і прекрасні піщані пляжі, різноманітна рослинність, що оздоблює все побережжя, – це Агія Напа, розташована на південному сході Кіпру, в 40 км від Ларнаки. Зараз це відомий туристський центр, який славиться своїми сувенірними магазинами, тавернами, дискотеками і барами. Фешенебельні готелі і пансіонати вишикувалися по всьому побережжю до мису Греко і розташованої в 16 км на північ від бухти з гаями інжирних дерев. Прилегла до мису територія оголошена заповідником.
Венеціанський монастир XV ст., побудований навколо колишньої католицької церкви, додає неповторну образність курорту і сьогодні є історичним символом Агіа Напії. На заході Агіа Напії увагу туристів привертають висічені в скелі гробниці-святилища. Широко відомою визначною пам’яткою є Музей морського життя, де розповідається про минуле і сьогодення моря.

7 день. Сніданок. Вільний час. Трансфер в аеропорт. Виліт.

Зустріч в аеропорту, трансфер до Тернополя.

Вартість подорожі, (міні група – 12 – 15 осіб):

Flamingo Paradise Beach Hotel **** – від 955 Є / ос

Protaras Plaza Hotel *** – від 755  Є / ос

 

✔ трансфери по програмі

✔ міжнародний авіа переліт (лоукост)

✔ сучасний готель ***/****

✔7 ночей + сніданки

✔ Екскурсії в теплій компанії наших друзів

*Кінцева вартість послуг уточнюється на момент бронювання у менеджера напрямку. Вартість послуги може змінюватися в залежності від варіювання курсу валют та інших факторів та фіксується тільки за наявністю часткової або повної оплати.