🇫🇷 Авіатур в Париж 16.04.2024

🇫🇷Авіа тур в Париж

16.04.2024

 

 День 1.

Зустріч групи в м.Львів о 18:00. Організований трансфер  в міжнародний аеропорт Польщі.

 День 2.

Сніданок. Реєстрація на рейс. Виліт. Прибуття в аеропорт Парижу.  Трансфер в  готель.  Поселення в мережевому готелі 3***. Короткий відпочинок з дороги.Прогулянка/екскурсія по вечірньому Парижу:  площа Конкорд, Єлисейські поля, Тріумфальна Арка. Повернення в готель. Ніч в готелі.

Париж найчастіше називають найромантичнішим містом світу, чим самі французи дуже пишаються.  Саме Париж є найбільш відвідуваним туристами містом світу. Сюди щороку приїжджає близько 25 мільйонів людей.

 День 3.

Сніданок. Прогулянка/екскурсія: набережна Сени, собор Паризької Богоматері, Латинський квартал.

Організований обід.

Продовження екскурсії: Люксембурзький сад, Бізнес центр Монпарнас (кава в оглядовому ресторані з виглядом на Ейфелеву вежу).

 День 4.

Сніданок.

Продовження програми в Парижі: Парк Тюлері,  Дім Інвалідів, Військовий музей,

Марсове поле, Ейфелева вежа.

Вільний час. Повернення в готель.

 День 5.

 

Сніданок. Подорож у Версаль. Сади, Версальський замок, музей карет.

Повернення з Версалю. Шопінг в Парижі.

Версальський палац або Версаль ( Château de Versailles) — палац у Версалі, колишня резиденція французьких королів.  Це перлина французької корони, яку збудував Людовік XIV – Король Сонце. Величні зали, розписані стелі, золоті прикраси, – все свідчить про велич того часу, про розвиток мистецтва і науки, про бажання демонструвати красу та досягнення. Над внутрішнім вбранням працювали найвідоміші митці того часу.

 День 6.

Сніданок. Музейний день для відвідання Лувру та Ейфелевої вежі. Вільний час на шопінг .

Ейфелева вежа ( la Tour Eiffel) — архітектурна пам’ятка Парижа, розміщена на Марсовому полі, символ сучасної Франції. Вежу названо на честь її конструктора — Густава Ейфеля. Сам Ейфель називав її «300-метровою вежею» ( tour de 300 mètres), інша, народна назва — «Залізна пані» ( La dame de fer). Популярний туристичний об’єкт, щорічно приймає понад 6 мільйонів відвідувачів.

Лувр – один з найбільших і найвідоміших музеїв світу. Він давно став символом Парижа, на рівні з Ейфелевою вежею чи Нотр-Дамом. «На побачення» із цим місцем щороку приїздить понад 10 мільйонів туристів. Воно й не дивно, бо в його стінах зберігаються найвизначніші шедеври. Їх кількість шалена – 380 000  екземплярів, що датуються від 6 століття і до сьогодні.

 День 7.

Сніданок. Трансфер в аеропорт. Виліт з Парижу. Прибуття в міжнародний аеропорт Польщі та трансфер в Україну.

 

 

У вартість включено:

авіаквиток та додатковий багаж 20кг

◊ готель в Парижі 5 ночей

◊ трансфер  аеропорт – готель Париж – аеропорт

◊  ☕ сніданки 5

◊  ☕ обіди або вечері 5

◊ супровід групи по маршруту

Вартість подорожі – 1100€