🇮🇹 BELLA ITALIA 10.08.2024

  10.08.2024

 

 

 

 

BELLA ITALIA

ПЕРШИЙ ДЕНЬ

Збір групи в 06.00. Розміщення в автобус євро класу. Місця розписані згідно попереднього запису. Виїзд з м. Тернопіль. Дорога через Карпати / Закарпаття. Зупинка на обід в горах (свої харчі) або тепла їжа в колибі. Зустріч групи в Ужгороді та проходження кордону. Вечірній перекус (свої харчі).
Транзитний переїзд територією Угорщини та Словенії.

ДРУГИЙ ДЕНЬ

Зупинка на сніданок (auto grill (круасан / кава)
Прибуття в Італію 🇮🇹, у регіон Фріулі-Венеція-Джулія, провінція Удіне.

Італійці називають цей затишний куточок «номер один» для розкішного сімейного відпочинку. Більшість пляжів нагороджені Блакитним прапором за чистоту та екологічність. Рив’єра вабить туристів спокійною і тихою атмосферою. Повітря тут насичене запахом хвої і морського йоду. Тут чудові піщані пляжі і мілководдя. Рай для дітей.

Прибуття на курорт Ліньяно-Сабб’ядоро. Поселення у відпочинковому комплексі Bella Italia.
https://www.bellaitaliavillage.com/

Вільний час.  Обідо вечеря.
ВІДПОЧИНОК НА МОРІ 🏝
Вечірня програма.
Ніч.

ТРЕТІЙ ДЕНЬ

Руханка. Сніданок. Тематична зустріч.

ВІДПОЧИНОК НА МОРІ 🏝

Bella Italia Efa Village – це більше, ніж просто курорт у Ліньяно-Сабб’ядоро: тут є все необхідне для надзвичайного морського, спортивного, дружнього та веселого відпочинку. Bella Italia Efa Villag є курортом, призначеним для сімей, груп, спортивних клубів, парафій, шкіл, і є ідеальним місцем для організації спортивних та інших заходів. Розташований на прекрасному пляжі Ліньяно-Сабб’ядоро, пропонує великий аквапарк, басейн олімпійського розміру, спортивний зал і чудові спортивні споруди на відкритому повітрі на додаток до завжди цікавих розваг! Курорт є доступим для спортивних реколекції, заходів, турнірів, шкільних екскурсій, релігійних зустрічей і багато іншого.
Вечірня програма.
Ніч.

ЧЕТВЕРТИЙ ДЕНЬ

Сніданок. ТЕМАТИЧНА ЗУСТРІЧ

ВІДПОЧИНОК НА МОРІ

ОРГАНІЗОВАНА ЕКСКУРСІЯ У ВЕНЕЦІЮ
( витрати на проїзд 12 євро )

Місто-казка, що піднялося з глибин Адріатичного моря, ніби ожила легенда, приваблює туристів зі всього світу своєю самобутньою красою та ореолом романтики. Венецію часто називають музеєм під відкритим небом.

Венеція сьогодні – один з найпопулярніших і найвідвідуваніших туристичних міст світу, який гордо називають одним з найкрасивіших, загадкових і неймовірно романтичних міст світу.

Так само, як Ватикан в Італії називають державою в державі, пам’ятки Венеції можна назвати безліччю дивовижних архітектурних та історичних пам’яток, розташованих усередині однієї великої пам’ятки – неповторної і єдиної в своєму роді стародавнього міста на воді. Повернення.
Вечірня програма.
Ніч.

 

 П’ЯТИЙ ДЕНЬ

Руханка. Сніданок. Тематична зустріч. ВІДПОЧИНОК НА МОРІ 🏝
Обговорення ТЕМИ ДНЯ
Ділення по групах.

СПОРТИВНІ ІГРИ.

Вечірня програма.
Ніч.

ШОСТИЙ ДЕНЬ

Руханка. Сніданок. Виїзд у Падову та Регіон Верони.
Падуя – місто унікальної архітектури, яка робить практично кожну будівлю цікавою пам’яткою. Окрім архітектурних шедеврів, на мандрівників чекають релігійні та історичні пам’ятки, які зберігають у собі чимало таємниць. Порадує Падуя та туристів, які люблять мальовничу природу або не уявляють своєї подорожі без походу до музею.
Верона – це місце, де сучасність сусідить із минулим. Це місце, де царює казка. Це місце, де оживає історія. Це місце кохання і трагедії. Це місце – шпарина в Середньовіччя. Це місце – мекка романтики.

Верона – це колоритність, пристрасть і художність. Верона – це поєднання елегантності й невимушеності, величності й легкості, чуттєвості й палкості. Верона – це символ вічної любові. Верона – це лазівка в Середньовіччя. А ще, Верона – це місто, у яке неможливо не закохатися.
( витрати на туристичний податок в’їзд у місто Верона 8 є / ос )
Повернення з екскурсії.
Вечірня програма.
Ніч.

 

СЬОМИЙ ДЕНЬ

Руханка. Сніданок. Тематична зустріч. ВІДПОЧИНОК НА МОРІ 🏝
Обговорення ТЕМИ ДНЯ
Ділення по групах.
СПОРТИВНІ ІГРИ.
Вечірня програма.
Ніч.

ВОСЬМИЙ ДЕНЬ 

Руханка. Сніданок. Тематична зустріч. ВІДПОЧИНОК НА МОРІ 🏝
Обговорення ТЕМИ ДНЯ
Ділення по групах.
СПОРТИВНІ ІГРИ.
Вечірня програма.
Ніч.

ДЕВ’ЯТИЙ ДЕНЬ

Сніданок. Відпочинок на морі. Повернення з моря. Завершальна тематична зустріч. Вручення подарункових сертифікатів. 13.00 – Обід. Організований виїзд групи в Україну.  По дорозі шопінг ( подарунки рідним )

ДЕСЯТИЙ ДЕНЬ

Прибуття в Україну.
Закарпаття ( Ужгород ).
Тернопіль.

 

Вартість –  595 Є

Медичне страхування – 250 грн

У вартість включено :

• Проїзд учасників автобусом класу VIP по всьому маршруту.

• Харчування учасників проекту : сніданок, обід, вечеря. Проживання учасників проекту у відпочинковому комплексі Bell Italia  https://www.bellaitaliavillage.com/

• Повна інфраструктура для відпочинку та спорту

• Виїзні тематичні екскурсії
• ( оплачується лише вартість проїзду, див.програму )

• Роздатковий матеріал для навчання.

• Подарункові сертифікати та грамоти учасника англомовного табору RIO CAMP.

P.S з собою  мати 35 – 45 євро для харчування по дорозі до та з Італії.

 

*Кінцева вартість послуг уточнюється на момент бронювання у менеджера напрямку. Вартість послуги може змінюватися в залежності від варіювання курсу валют та інших факторів та фіксується тільки за наявністю часткової або повної оплати.