🇸🇰СЛОВАЧЧИНА: ГОРИ ТА ТЕРМАЛИ 09.12.2023

09.12.2023

 

 

 

 

 

 

ГОРИ ТА ТЕРМАЛИ СЛОВАЧЧИНИ

 

ТЕРНОПІЛЬ – ЛІПТОВСЬКИЙ МІКУЛАШ – ЯСНА – БЕШЕНЕВА – ТЕРНОПІЛЬ

 

1-й день  Збір групи в 20:00. Розміщення в автобусі євро класу.(Місця розписані згідно попереднього запису). Виїзд групи. Переїзд територією Закарпаття до кордону.

2-й день  Прибуття в Словаччину.
Поселення в готель в  м. Ліптовський Мікулаш.
Відпочинок з дороги, можливість відвідати Татарландію.
Татраландія – найбільший аквапарк Словаччини. Побудований він на термальному джерелі, тому працює цілий рік незалежно від сезону. Аквапарк нагороджений найвищою оцінкою серед усіх туристичних об’єктів Словаччини – сертифікатом якості на 5 зірок. Крім того, він потрапив на перше місце рейтингу найбільш відвідуваних поляками аквапарків. Вода тут унікальна і славиться своїми лікувальними властивостями, особливо для органів дихання та опорно-рухової системи людини. Температура в кожному басейні різна (від 26 до 38 градусів Цельсія). Взагалі термальні води Словаччини популярні в Європі.

http://www.tatralandia.sk
Повернення в готель.
Ніч в готелі.

3-й день  Сніданок. Відпочинок в горах в національному заповіднику – ЯСНА. Можливість піднятися на витягах на гору ХОПОК. Хопок – гірська вершина в Словаччині, розташована в центральній частині країни в гірському масиві Низькі Татри. Знаходиться недалеко від гори Дюмб’єр. Висота над рівнем моря – 2024 м. Курорти Татр привабливі поєднанням гідного сервісу й прийнятних цін. Добре розвинена інфраструктура. Словацька традиційна кухня задовольнить справжніх гурманів, до того ж різноманітність страв вдало поєднується з їх ціною.
Ніч в готелі.

4-й день  Сніданок .
Пропонуємо відвідати термальний комплекс “Бешенева”. Він знаходиться в курортному селищі в 12 км від міста Ружомберок. Курорт надає круглорічний відпочинок і лікування в прекрасній атмосфері в оточенні Низьких Татр.
Термальний курорт Бешенева пропонує відпочинок у відкритих басейнах з геотермальною водою і водними атракціонами, у критих басейнах з чистою водою та підігрівом. Також у комплексі представленний Веллнесс центр та релакс зона. Підходить для всіх вікових груп.
www.aquapark-besenova.com
Повернення в готель.
Ніч в готелі.

 

5-й день  Сніданок .
Ранковий виїзд в Україну.
По дорозі зупинка на фотопаузу в місті-фортеці – Левоча.

 

Вартість програми на одну особу – 230 Є

У вартість включено:

– переїзд по маршруту;

– 3 ночі в апарт-готелі зі сніданками;

– супровід керівника групи;

– трансфер до термальних центрів та до курорту Ясна.